Овен Голям и хубав Овенът е изтормозил близките си с неразумните

...
Овен
Голям и хубав Овенът е изтормозил близките си с неразумните
Коментари Харесай

Много е интересно! Вижте какъв подарък ще ви се падне тази година според зодията

Овен
Голям и прекрасен


Овенът е изтормозил околните си с неразумните си мегаломански условия и е вбесил съвсем всички, с които се е наложило да поддържа връзка. Но пък е бил себеотрицателен наследник, щерка, родител и другар. Дядо Коледа преценя, че този безпардонен метежник заслужава да получи огромен и прекрасен пакет под елхата. Хиперактивното дете на зодияка е любопитно, сменя занимание след занимание и мъчно се стопира на едно нещо. Та вълшебният дъртак тази година е решил да му вземе нещо, което е в унисон с последната фикс идея на Овена – може да е пиано, боксови ръкавици, бои и четки за изобразяване или балетни палци.

Телец
Ще остане с празни ръце


Телецът повечко е папкал, а по-малко е слушкал. Но представителите на този знак по принцип никого не слушкат. Дори когато сами молят за съвет, те не се преценяват с това, което им предлагат близки и другари. Понеже е бил непокорен, само че не доста, Дядо Коледа е решил да го накаже, но малко. Затова Телецът е заслужил да получи безценен, само че невеществен подарък. Например звезда от небето или билет за концерт или спектакъл – представлението ще мине, а Телецът ще остане с празни ръце! Този номер е като да излъжеш детенце, че ще му подариш живо паленце, пък да му донесеш куче-играчка.

Близнаци
Не е заслужил, само че ще получи

Добрият дъртак гледа на тази своя рожба като на малко нещо юродива, и обича да си я поглези. Близнакът доста приказва, малко прави, непрестанно гази по духовните мазоли на всички околни, само че пък е неустоимо обаятелен. Не е мъчно да му се угоди откъм дарове, тъй като обожава изненадите. Така че Дядото е решил тази година да зарадва своя любим с нещо екзотично, непривично и за какво не и малко непристойно. Часовник, чиито стрелки вървят наопаки, марсиански пейзаж, плод на въображението на прочут художник, изтънчено произведение от стъкло – подаръците на Близнаците не е нужно да са практични.

Рак
Внимателно селекциониран


Раците бяха положителни и послушни през тази година. Всеотдайно се грижеха за фамилията си – за родителите, братята и сестрите, за гаджето, за децата, за внуците, дори и за братовчеда, дето се озова в ареста, тъй като го спипаха с една цигара марихуана. Наистина, прецакаха един-двама души, които се пробваха да им пресекат пътя, само че те сами са си отговорни. Затова представителите на този Воден знак заслужават най-внимателно селекциониран подарък за под елхата. Добрият Дядо е упълномощил на цялостен тим елфи задачата да измислят допустимо най-хубавия подарък за послушния Рак. Горките елфи!

Лъв
Скъп и първокласен


За миналата 2017-а Лъвът би трябвало здравата да си намерения дали е заслужил коледен подарък. Няколко пъти прецака едни хора, с цел да излезе той чист и правоверен в очите на хората. Случи му се и да събори един-двама души и да прегази труповете им, само че единствено тъй като се постановяваше да покаже, че е по-красивият и по-талантливият. Дядо Коледа е решил този път всичко да му елементарни, тъй като кардинално се радва на великодушната и широкоскроена душа на този егоцентрик на егоцентриците. Вълшебният дъртак знае, че Лъвът е уверен, че любовта на хората може да се мери с това какъв брой безценен подарък са му купили.

Дева
Това, което са си поръчали


За Девите битува един фатализъм – че са съзнателни, правдолинейни и изобщо не правят пакости. Те лежат на тази популярност и се преструват на почтени агънца, а в действителност може и да са сгазили лука, дори нееднократно. През тази година част от представителите на знака минаха през рисково приключение, което ненапълно уравновесява стореното зло с понесеното от Девите. Затова и те ще получат подарък – удобен, потребен и хубав. Ще са удовлетворени от подаръка си, тъй като Старецът към този момент ги е попитал документално какво биха предпочели, а Девите са описали в детайли какво би трябвало да им се подари.

Везни
Ръкавички от Баба Коледа


Везните бяха доста уравновесени и тази година. Крещяха единствено когато доста се постановяваше и бяха несправедливи в доста крайни случаи, и то с наказателна цел. На някои от тях им се случи да попаднат в болница, неколцина се изпокараха с околните си, само че в действителност 2017-а като цяло беше една година на доброта и смирение за Везните. Дядо Коледа, който чудесно знае кой какъв брой дисциплиниран е бил, е подготвен да си затвори очите. И за премия под елхата ще получат безценен и изтънчен подарък – изненада. А може да им се паднат и красиви, персонално изплетени от Баба Коледа ръкавички и шал.

Скорпион
Грозен пуловер


Не може да се каже, че представителите на този знак са били положителни и послушни през 2017 година Но най-малко не са били по- неприятни, в сравнение с бяха през 2016-а, което значи, че и тази Коледа ще получат дарове. Под елхата ще намерят или скъпа антикварна книга, или кристална топка, или скъпа и красива вещбез изключително практично предопределение. Добрият дъртак знае по какъв начин да зарадва Скорпиона. Но тези представители на Водния знак, които през годината са били изключително неприятни, ще бъдат неприятно сюрпризирани. Дядо Коледа им е подготвил чорапи, грозни пуловери и миксери. 10.12.2017 година Какъв подарък заслужават зодиите?

Стрелец
Книга, с цел да поумнее малко


Стрелецът, дете на дивата пустиня, самичък не осъзнава какъв брой пъти е бил непокорен през миналата 2017 година Дядо Коледа нормално си ги отбелязва в тетрадката с чертички, като тези, с които пандизчиите отброяват оставащото им време по стените на килията. При Стрелеца чертичките станаха толкоз доста, че Старецът се отхвърли да написа повече. Язък, че тази година е решил да не остави нито една зодия без подарък. Не може да чака огромен и прекрасен подарък, да вземем за пример околосветско странствуване или нанагорнище на Еверест. По-скоро – забавна книга, от която да поумнее, или купон за обичан от него спорт.

Козирог
Луксозна и потребна движимост


Козирогът има най-малко пет аргументи да се съмнява, че е заслужил подарък от Дядо Коледа. Но няма да ги изброяваме в този момент, с цел да не го излагаме. Каквито и гафове да е направил представителят на този удобен и трудолюбив знак, той все е заслужил повече от Стрелеца или Везните. Затова представителя на този Земен знак ще открие под елхата нещо хубаво, скъпо, потребно и марково. Добрият Старец знае, че Козирогът доста ненавижда да получава безсмислени, пък въпреки и дарове. Неща от вида „ прахосъбирачки “ са пари, хвърлени напразно що се отнася до Козирога.

Водолей
Нещо занимателно и прелюбопитно


Водолеят, този човек от бъдещето, е непредсказуем и автентичен. Дотолкова, че постоянно не е в положение самичък себе си да разбере. Как може да чакаме да бъде свестен от сътрудниците, приятелите и даже роднините си? Те може би към този момент са му дали прошка за всичко. Това, че беше недодялан и неотстъпчив, както и обстоятелството, че лазеше по нервите на близките с неточността си, не значи че би трябвало да остане без подарък. Дядо Коледа от дълго време е махнал с ръка и всичко му е дал прошка. Водолеят ще се зарадва, когато открие, че под елхата в красиво опакован пакет го чака нещо неизмеримо, занимателно, изненадващо и прелюбопитно.

Риби
Плюшена животинка


Ако мързелът и увъртането бяха смъртни грехове, а Дядо Коледа – сатаната, той от дълго време да е подкарал всички Риби на откъс към преизподнята. За благополучие провинения като пиене, разгул и возене без билетче в градския превоз са неща, за които въздебеличкият белобрад господин може да си затвори очите. Все отново той е наясно, че Рибите не живеят изцяло в действителния свят и от тях няма по какъв начин да се чака да имат трезва визия за дейностите си. Подарък ще получат, несъмнено, пък бил той и плюшено мече, музикална кутийка или герданче-сърчице или друга

Източник: Труд бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР