Овен Добрата ефективност в работата изисква да синхронизирате действията си с

...
Овен
Добрата ефективност в работата изисква да синхронизирате действията си с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 24 септември 2018 г.

Овен

Добрата успеваемост в работата изисква да синхронизирате дейностите си с останалите участници в плана или задачата, върху която се трудите. При взимане на решение ще бъдете улеснени от добър съвет, стига да не го пренебрегнете.

Телец

Ще получите поддръжка, стига да я потърсите по подобаващ метод и от точните хора. Тогава всичко ще се подреди и ще съумеете да завършите дилемите си в период. Обърнете повече внимание на околните си хора и не ги подценявайте за сметка на работата.

Близнаци

Напрежението през днешния ден ще се увеличи в устрема ви да приключите с настоящия си план. Други от вас ще ги вълнува проблем, обвързван с член от фамилията. Не се намесвайте в решенията им, оставете ги да бъдат независими и свободни в избора си.

Рак

В добра форма сте и това ще ви разреши да свършите повече работа през днешния ден. Ще придвижите напред значим въпрос, от което ще останат удовлетворени и други. Популярността ви ще нарасне и това ще предизвика доста хора да покажат благосклонността си към вас.

Лъв

Следвайте програмата си и по опция не се обвързвайте с нови отговорности, с цел да ви стигне времето. Среща с непредвиден човек ви носи откровена наслада и приятни страсти. Вечерта също е наситена с изненади. Радвайте се на дребните моменти в живота.

Дева

Проявете схващане към проблемите на другите и не показвайте раздразнението си от несъвършенството им. Също по този начин запазете индиферентност, в случай че ви въвлекат в спор и не се намесвайте в решенията на никого. Обърнете повече внимание на личните си задания.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР