ОвенДнес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на

...
ОвенДнес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 април

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално.

Телец
Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
През целия ден ще се занимавате с нечии персонални въпроси или секрети, и ще положите най-много старания, с цел да ги запазите. Отчитайки поддръжката на звездите, която усещате сега, най-вероятно ще съумеете да се справите. Но в случай че се съмнявате, Ви остава единствено едно: позвънете на няко по-стар, на човек на който имате безпределно доверие, и облекчете душата си. Нищо няма да се случи, единствено Вие може да загубите съня си.

Дева
Не може да се каже, че това е доста удобен ден. Позициите Ви ще са неустойчиви, а загубите – въпреки и незначителни, ще са досадни. Обещания, свързани с дълготрайно съдействие, е по-добре да не давате. Стремете се, да икономисвате силите си и не се захващайте с работи, изискващи цялостно отдаване. Добре ще минават персоналните срещи, тък лато елементарно ще намирате общ език с хората. Някаква натегнатост ще се появява тогава, когато нещата опират до финансите, само че и тук всичко ще се контролира бързо, с помощта на способността Ви бързо да взимате единственото правилно решение.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... /lamqta.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР