ОвенДнес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на

...
ОвенДнес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 април

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално.

Телец
Благоприятен ден за занимания, изискващи освен познания и опит, само че и фикция. Ще имате опция да се изявите, да блеснете с неизявения до в този момент разсъдък и изключителни гении. Наистина, към Вас ще има освен фенове, само че и завистници - недоброжелатели, и то - настроени много уверено. Така че при контактите би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако желаете промени в персоналния си живот, не очаквайте благосклонност от природата и дарове от ориста, а действайте независимо. Звездите постоянно насърчават оня, който е подготвен да прояви самодейност.

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Повечето ви задължения ще са свързани с персонални неща. Добре е през днешния ден да се опитате да приключите с досадните отговорности към къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, тъй като това ще повлияе на качеството на това, което вършите

Лъв
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.

Дева
Днес Вашият обичан човек съществено ще се замисли за перспeктивите на връзките си с Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че вероятността за тези връзки да наподобява по-многостранна, ярка и привлекателна. В противоположен случай ще му бъде извънредно мъчно да остане с Вас.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Звездите поучават Скорпионите през днешния ден да отделят колкото се може повече време за игра с децата. С възрастните може да се окаже, че не Ви е изключително забавно, а и тематики за диалог няма да може да намирате изключително елементарно. Не се и опитвайте.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Ще преуспеете в работата, в случай че съумеете да се отклоните от битки с съперниците. Всички проблеми се старайте да решавате по изкусен път, и тогава просто няма да имате равни. Денят е подобаващ за разискване на комплицирани проблеми от всевъзможен темперамент: ще съумеете да намерите правилния звук, да избягвате двусмислени изявления и да убеждавате събеседниците си в своята справедливост. Ако още не сте уверени в възприятията си към някоя особа( да вземем за пример, тъй като романът Ви е почнал напълно скоро), бъдете наблюдателни: през днешния ден ще можете да забележите нещо, способно да повлияе на по-нататъшното развиване на връзките. Ако на време свалите розовите очила, може да избегнете съществени разочарования.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР