ОвенДнес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек

...
ОвенДнес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 март

Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя обичан човек от някаква тягост, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкоз просто, колкото Ви се коства, само че в случай че се постараете и вложите най-хубавите си качества, безспорно ще се получи. Много е значимо да не се боите от компликациите и да вярвате в себе си.

Телец
Откажете се в точния момент от дейна активност, и се захванете с разбор на събитията, ставащи в живота. Направете оценка на личните си триумфи и неуспехи напоследък, и не е изключено да измененията своето отношение към тях, давайки си сметка, в кои случаи сте се заблуждавали, и по кое време сте били прави. За предпочитане е, да ограничите общуването, изключително с малко познати хора. Нарастналата Ви чувствиетлност и ползата Ви към всичко ново и неизследеано, могат да се окажат причина за рискова обстановка. Запазете успокоение, и всички компликации и трудности по пътя Ви ще бъдат преодолени.

Близнаци
Няма доста за жалене – на процедура всичко се подрежда или тъкмо акто сте очаквали, или дори по-добре. Колкото по-смели са Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Възможни са примамливи оферти, на които си заслужава да отговорите със единодушие. Не са изключени разногласия с по-възрастни родственици, само че помиряването няма доста да Ви кара да чакате, а с него ще пристигна и взаимното схващане. Възможна е сантиментална среша, която ще Ви подари незабравими усещания, а и ще Ви даде сили. Чувствайки, че можете да се справите с доста неща, ще се постараете да потърсите нови наслади...

Рак
Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това. Оето сте постигнали напоследък.

Лъв
През този ден очевидно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия непрекъснат обичан човек напълно няма да бъде спънка: в края на крайщата не става въпрос за невярност, а единствено леко заиграване - нещо като подготовка на личната привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!...

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да издемонстрира своето умствено или физическо предимство пред Вас. Или ще би трябвало да играете по неговите правила и добросъвестно да му се възхищавате, или да докажете, че не сте шити с лико, само че да го докажете безапелационно и уверено.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Днес Вашият обичан човек с наличието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо обезверено и напълно несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от сходно влияние. Но за сметка на това всичко ще бъде забавно и поучително. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР