ОвенДнес със сигурност няма да сгрешите ако бъдете искрени и

...
ОвенДнес със сигурност няма да сгрешите ако бъдете искрени и
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 август

Овен
Днес сигурно няма да сгрешите в случай че бъдете откровени и естествени. Истинските другари се печелят с почтеност и без маски.

Телец
Тази събота гледайте по-положително на нещата и чудесата ще стартират да се случват едно след друго. Не бъдете прекомерно претенциозни към половинката си.

Близнаци
Тази събота от вас ще се изисква да дадете всичко от себе си за ваш другар. Хубаво е въпреки всичко да поставите някаква граница, в случай че чувствате запаси.

Рак
Гледат ви под лупа и каквото и да кажете от вас ще се изискват съществени старания и дейности, с цел да го докажете. Имайте го поради!

Лъв
Тази събота не си затваряйте очите за явни неща. Споровете ще са непотребни. Времето ще потвърди правотата ви.

Дева
Днес си позволете повече независимост. Нека не ви интересува мнението на останалите. Животът е ваш и може да го живеете, както на вас ви харесва.

Везни
Денят е подобаващ за обмисляне на удоволствия. Ако зародят съществени различия с колегата ви, отложете продължението на разискването за различен ден.

Скорпион
Тази събота е добър ден за връщането на жестове към хора, които са ви изслушвали, когато сте били в тежък интервал. Сега е ваш ред да им се отблагодарите.

Стрелец
Тази събота бъдете толерантни към информацията, която ще научите. Използвайте я за себе си, само че не се изкушавайте да я споделяте на трети лица или да манипулирате индивида, за който се отнася.

Козирог
Тази събота не позволявайте някой различен да ръководи страстите ви. Може да сте сигурни, че ще загубите повече, в случай че разкриете възприятията си.

Водолей
Тази събота не гледайте с лека ръка на противоречие от страна на колегата ви. За някои ваши дефекти той или тя има право, време е за смяна.

Риби
Днес направете нещо прелестно за себе си. Дали ще бъде спомагателна бисквита към кафето или украшение - не се оставяйте без подарък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР