ОВЕНДнес можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите

...
ОВЕНДнес можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете уговарят успешно съдружие, Девите ревизират планове

ОВЕН

Днес можете единствено да подгответе договорите за автограф, в случай че работите в областта на частния бизнес. Ще сте извор на хрумвания, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и сътрудници. Начинанията са сполучливи. Не пропилявайте деня си в размишления дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот. Нежеланието на сътрудниците ви да одобряват вашите визии ви работи потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от полови удоволствия, само че виновността е във вашето държание.

ТЕЛЕЦ

Предприетите промени са единствено във ваша изгода. Ако имате ваши подозрения, че ще е по този начин, преценете дали да се откажете от тях и обмислете методите за стабилизация. Ще бъде неточност да промените напълно работата си или деловите си сътрудници, само че не пропускайте да обмислите новите настоятелен оферти. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете естетика в половия си живот, единствено тъй като сте решили, че не сте задоволително чаровни и привлекателни.

БЛИЗНАЦИ

Успехът може да споходи единствено рационалните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които сякаш са техния локомотив, само че ги дърпат обратно. Материалните ви желания през днешния ден ще се увенчаят с триумф. Не бъдете прекомерно алчни и не искайте повече от това, което ви се поставя. Запознанствата преценявайте вярно, с цел да не се окажете хлътнали в усеща към несъответствуващ сътрудник, даже и в случай че не сте обвързани. Семейните да не мъстят на колегата си с невярност и секс с непознати сътрудници.

РАК

В този ден се пробвате да се задълбочите в работата си, само че все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, само че няма по какъв начин да се справите, в случай че вдигнете скандал на вашите сътрудници. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си отговорности,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания. Склонни сте да вините колегата си за неналичието на естетика в връзките ви, само че ваши изострен език също способства за това. Сексуалният ви живот изисква усърдие и от двете страни и взаимно схващане за желанията ви в интимните мигове.

ЛЪВ

Начинанията са сполучливи, а поддръжката на вашите сътрудници, които работят с вас, е навременна. Тези от вас, които са безработни, могат да се потърсят работа в интернет таман с потребна информация да запълнят времето си. Имате опция да уговорите сполучливо съдружничество или разширение на вашия бизнес, без да се постановат огромни вложения от ваша страна. Несемейните могат да реализират доста в персоналния си живот и да основат постоянна интимна връзка, в случай че трансформират навика си да командват. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения преди да сте ревизирали възприятията си.

ДЕВА

Не е изключено да се наложи да ревизирате и измененията бъдещите си проекти. Недоразумения в връзките с вашите настоятелен сътрудници могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната отмора или откакто свършите с работата си. Огромна е опцията да се неуспехите поради съзнателно дадени ви неправилни препоръки. Разрешете проблемите, зародили сред вас и интимния ви сътрудник със спокоен звук. Превишили сте правата си и претенциите си и в този момент се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на полови удоволствия, откакто чудесно знаете къде сте сбъркали.

ВЕЗНИ

Денят е добър за довеждане докрай на служебните ви задания и е извънредно неподходящ за командировки и подписване на покупко-продажби. Начинанията са сполучливи. Не допускайте прибързани дейности. Ако сте на управителен пост дайте късмет на вашите чиновници да се изявят с концепциите си. В персоналния ви живот не са изключени проблеми поради дадени от вас обещания, които няма по какъв начин да извършите бързо. Ваши родственици по този начин ще ви ядосат, че сте подготвени да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от половите удоволствия.

СКОРПИОН

Блокирайте опитите на ваши сътрудници да ви отклонят от мечтаната от вас посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали упоритостите им, по тази причина се пробват да ви вредят. Възможна е непредвидена и незаслужена експанзия от настоятелен сътрудници, с които сте в отлични връзки. Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. В персоналните ви връзки към момента тлее неугаснала жарава, която може да подпали още веднъж огъня на яростта у вашата половинка. Отдалечили сте от себе си обичаните си хора и в случай че не стане знамение ще си стоите осъдени без секс.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от меланхолия, подбудена от желанието ви да надскочите личните си благоприятни условия в този ден. По-добре планирайте деня си рационално и бъдете умерени с работата. Делово пътешестване ще ви донесе сполучливи бъдещи покупко-продажби. Работата, която сте отхвърлили денем ви е напрегнала, само че сте удовлетворени от себе си.  Не пропускайте да се приберете  навреме вкъщи, тъй като сте поканени на вечеря във ваши родственици. Не се мръщете, а отидете в положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на интимни диалози и полови наслаждения с обичаните си.

КОЗИРОГ

Деловите срещи ще проведете с триумф, в случай че не сте прекомерно доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задания. Задълженията ви на работното място са натоварващи, само че ще ви донесат самопризнание. Не създавайте проблеми на сътрудниците си като ги товарите с спомагателна работа. В персоналните ви връзки има над какво да поработите. Създали сте причина за скандал, който ще избухне ненадейно по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, сътрудникът ви ще спи на дивана в хола и ще би трябвало да забравите за интимните мигове и половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Проявата на съмнение и прекомерната ви подозрителност към вашите сътрудници е причина за спорове на работното място. Успехите и неуспехите ви зависят единствено от вас, само че вие не допускате елементарно неуспехите. Наложете си самообладание.  Очаквайте материални триумфи. Приходите идват в миг, когато са ви нужни пари, с цел да инвестирате. Познанствата ви в персонален проект са доста, само че огромна част тях ще ви донесат разочарования поради неумение да преценявате хората, които допускате до проектите си. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден.

РИБИ

Денят е и сполучлив за вас, в случай че задачите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх. Заемете се с всичко сами, с цел да сте сигурни в триумфа си. Завършете започнатите сутринта служебни задания. Бъдете виновни, в случай че още веднъж проверявате финансовите си доклади. Бъдете изключително деликатни в връзките с околните си и не съсипвайте хармонията в любовта, единствено тъй като сте изтощени и заядливи! Ако сте изтощени кажете това на колегата си. Няма да ви упрекне, в случай че отложите половите мигове.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР