Овен Денят бонус от годината може да ви дойде малко нанагорно.

...
Овен
Денят бонус от годината може да ви дойде малко нанагорно.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 29 февруари

Овен
Денят бонус от годината може да ви пристигна малко нанагорно. Бъдете фокусирани и действайте невъзмутимо. Всичко ще съумеете да извършите по най-хубавия метод, въпреки и с доза напрежение.

Телец
Хубав ден за засяване на семена, време да повикате пролетта ден преди Баба Марта. Бъдете благи с близките, най-много поради себе си.

Близнаци
И по-добри дни сте имали, само че пък този може да е доста забавен. Ако се абстрахирате от упованията си и от фиксацията върху резултатите, несъмнено ще спечелите скъп опит.

Рак
Подготвихте ли към този момент мартеничките, украсихте ли дома за този толкоз прелестен и въодушевяващ празник. Ден да почетете традициите и да извършите нещо, което от дълго време не сте си разрешавали, въпреки всичко спомагателен ден е.

Лъв
Трудно ще възприемате измененията, изключително тези, които се случват с околните ви. Денят ще сложи на тестване фамилни въпроси. Опитайте да сте гъвкави.

Дева
Днес ще сте изключително прозорливи и съобразителни. Идеален ден да потърсите и основното да откриете нужните неща при най-хубави условия. Следвайте интуицията си, ще ви даде най-неочаквани решения.

Везни
Каква е цената на верните въпроси? Това е тематиката, която през днешния ден ще се окаже много значима. Самите въпроси са тласък за деяние, само че в случай че са вярно ориентирани. Помислете над това.

Скорпион
Предизвикателствата ще си ги поставяте самите вие. Оценките също са си от вас. Състезанието със себе си несъмнено е висока топка, само че пък гради темперамент, нали.

Стрелец
Благата са съществено тестване за всеки. А през днешния ден ще са тематика за вас. Наблюдавате къде изпитвате лакомия през днешния ден. Отговорът може да ви насочи в забавна посока. Важното е да сте почтени със самите себе си.

Козирог
Бог се обръща към индивида с обич и също с тихото гласче на съвестта. Но в случай че не желае да ги чуе, тогава му приказва посредством премеждия. Помислете над това.

Водолей
Идеален ден за настоятелен въпроси и взаимно осъществяване на планове. Енергетиката на деня е удобна 90 %, тъй че - дерзайте.

Риби
Романтичен се оформя днешният ден, тъй че позволете си да извършите нещо в духа на старите сантиментални филми. Най-малкото, ще предизвикате интерес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР