Овен Дайте свобода на творческата си страна днес- под повърхността има

...
Овен
Дайте свобода на творческата си страна днес- под повърхността има
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 29 януари 2019 г.

Овен

Дайте независимост на креативната си страна днес- под повърхността има повече, в сравнение с мислите. Това е един от тези дни, които могат да доведат до сериозен прогрес, стига да постъпите вярно.

Телец

Комуникационните въпроси са значими през днешния ден, само че е по-лесно от нормално да се ангажирате с един или различен режим и да се придържате към него. Вашето семейство и сътрудници би трябвало да се оправят с избора ви.

Близнаци

Това не е моментът за дълготрайно мислене, въпреки че скоро ще би трябвало да се върнете към него. Съсредоточете се върху това, което е тъкмо пред вас и се погрижете за всеки проблем незабавно щом го забележите.

Рак

По-трудно е от нормално да взимате огромни решения, а даже и с по-малките и незначителни също ще имате усложнения. Пуснете се по течението и не влагайте прекомерно доста време и старания. Ако имате нещо значимо, по-добре го отложете.

Лъв

Работата ви става все по-сложна с всеки минал ден, само че това може и да е нещо положително, зависи от гледната точка. Единственото несъмнено е, че би трябвало да се отнесете съществено към нещата, с цел да се получат по този начин, както желаете.

Дева

Ще бъдете в придвижване през целия ден по един или по различен метод. Може да сте на път или на отмора, или може би просто желаете да се отдалечите от нещата, които не се развиват по проект и ви натоварват.

Везни

Имате сериозен проблем, с който би трябвало да се справите, само че за благополучие още не ви основава неприятности. Времето е уместно да забавите нещата и да чакате ентусиазъм, въпреки че това може да отнеме няколко дни.

Скорпион

Нещо или някой нов ще се появи в живота ви през днешния ден, а вие ще извършите добре, в случай че го следвате, където и да се пробва да ви води. Вашата позитивна сила подсигурява позитивен резултат в дълготраен проект.

Стрелец

Вашата рационална страна е хипер дейна през днешния ден и евентуално ще докара до спорове с тези, които показват страстите си повече. Опитайте да дадете известна независимост, само че се уверете, че го вършиме вярно.

Козирог

Нещо малко ви тормози през днешния ден и може да се трансформира в нещо огромно, в случай че не сте задоволително деликатни. Хората към вас се нервират, тъй като сте прекомерно властващи, само че вие просто желаете всичко да върви по проект.

Водолей

Срещата, която имате уговорена за през днешния ден ще продължи по-кратко от нормалното, само че това ще бъде добре за вас. Ще ви се освободи време, с цел да се погрижите за по-важни неща и ще употребявате силата си дейно.

Риби

Днес сте изпълнени с креативна сила и имате мотивация да работите върху нещо огромно. Сътрудничеството ще бъде ползотворно, тъй че допуснете хора до себе си и им позволете да ви оказват помощ.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР