Овен Четвъртък е благоприятен в материален аспект, очертават се придобивки. Някои

...
Овен
Четвъртък е благоприятен в материален аспект, очертават се придобивки. Някои
Коментари Харесай

Днес За Някои Зодии Пари, За Други Беди! Четвъртък Идва С Коварни Капани За Представителите На

Овен
Четвъртък е удобен в веществен аспект, обрисуват се придобивки. Някои от вас имат късмет да си върнат имущество, което евентуално е наследствено. Но не е непотребна повече нерешителност, изключително в любовните каузи. Възприемайте невъзмутимо това, което става, другояче може да се окажете в доста неприятно състояние.

Телец
Промяна в събитията към вас ще ви откаже от досегашните проекти и евентуално ще предприемете напълно нова посока. Чувствате се обнадеждени и въодушевени за реализиране на нови високи идеали. Ще отчетете триумф в работата си, ще се радвате на положително развиване в персоналния живот. Един дребен съвет по паричен въпрос ще ви бъде от изгода.

Близнаци
Много страсти се преплитат у вас, комплицирано е да се дефинира дали денят ви ще бъде добър, или неприятен. Всичко е във ваши ръце. Необходимо е да извършите избор, да вземете решение, от което напълно зависи по-нататъшното ви развиване. Обстоятелствата са такива, че прекатурват хода на събитията – без значение дали ще се отнасят до материални облаги или съкровен живот.

Рак
Доверявайте се на себе си, само че не отричайте и хормоничните взаимоотношения с близките. Дори съзнателно да ви провокират, не влизайте в спорове. Бъдете по-великодушни към другите. Не бива да нервничите, че събитията се развиват тъкмо по този начин, а не другояче. В противоположен случай ще претърпите проваляне на работното място.

Лъв
Потиснати сте, само че звездните аспекти са положителни и ви подаряват с шанс. Този ден е подобаващ за предоговаряне на условия по контракт. Имате още време да измененията нещата във ваша изгода. Направете всичко допустимо, с цел да постигнете своето.

Дева
Този четвъртък бъдете деликатни при покупката на храна. Проверявайте периода на валидност и най-добре не правете визити на заведения, които не познавате. Внимавайте с връзката, допустимо е да нараните някого неумишлено.

Везни
Този четвъртък не е подобаващ ден за договаряне на условия. Възможно е да забравите доста значимо изискване, без което може да претърпите съществени загуби. Не предприемайте значими стъпки поради ретроградния Меркурий.

Скорпион
През този ден новините няма да са от най-хубавите, само че пък няма никаква причина да се натъжавате от това. Самите вие може да създадете нови по-добри и да обърнете обстановката в своя изгода.

Стрелец
Този четвъртък е доста евентуално да срещнете своя сродна душа. Вие може да сте сигурни в това, само че дайте повече време на отсрещната страна да осъзнае това. Бъдете търпеливи в общуването си.

Козирог
Този четвъртък ще би трябвало да отделите повече време и внимание на ваш непосредствен родственик. Поради специфичните ви качества единствено вие сте в положение да се справите с нещата, тъй че няма по какъв начин да откажете.

Водолей
Поетите отговорности би трябвало да се извършват. Може да има известно отсрочване, само че не си позволявайте да го вършиме повече от един път. Хората към вас залагат на вашата старание.

Риби
Този четвъртък планирайте добре времето си. От доста задания може да не съумеете с нито една, до момента в който се чудите с коя първо да се захванете. Ако ви е мъчно, започнете по азбучен ред. Все отново заложете на интуицията си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР