ОвенЧаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на извънредно приятни

...
ОвенЧаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на извънредно приятни
Коментари Харесай

Празничен любовен хороскоп - приятни преживявания и силни емоции ги очакват 3 зодии

Овен
Чаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на изключително приятни прекарвания, в случай че разговаряте добродушно и не се пробвате да наложите мнението си непременно.

Тъй или другояче никой няма да оспорва изказванията ви. Не е във ваша полза да си разваляте връзката тъкмо към празниците. Нека всеки прави нещата по този начин, както му харесват. Ако обмисляте взаимно странствуване, то бъдете подготвени да поемете отговорност освен за себе си, само че и за обичания си. Твърде допустимо е да попаднете на натрапници, които ще се пробват да разясняват връзката ви. Проявете досетливост, с цел да се отървете от тях. Среща с представители на знаците Близнаци или Стрелец ще се окаже източник на неописуеми сантиментални страсти.

Телец
Където и да отидете, в каквато и компания да попаднете все ще се откри някой подготвен да ви смъква... звезди от небето. Ще установите, че човек, който по никакъв начин не ви е бил апатичен преди време в този момент настойчиво търси компанията ви. Не отхвърляйте поканата за коледна разходка, само че в случай че към този момент си имате някого не давайте мотив за ревнивост.За необвързаните представители на вашия знак е по-добре да са в свободното време навън, измежду природата, в сравнение с в клубове и кафенета. Запознанство с Козирог или Скорпион ще ви извади от положението на блажено успокоение.

Близнаци
Не мислете за старите неточности и неуспехи. Време е да повярвате в себе си и да си поставите ясни цели. Ако персоналните връзки са спорове и мъгляви помислете дали прекомерно доста хора не ви „ поучават “ и дали не е време да се дистанцирате от тях. Точно в този момент е моментът „ на истината “. Един прям диалог ще е по-полезен от всички дарове на света.Представителите на противоположния пол няма да ви лишат от вниманието си. Ако към момента нямате постоянна връзка или сте прекратили съществуващата, то съвсем несъмнено е, че ще стартирате нова. Единственият ви проблем може да е, че от прекомерно доста оферти и предложения ще ви е мъчно да изберете най-хубавото.

Рак
Преживяванията по празниците ще са доста, доста странни. Може да ви се коства нереално, само че по Коледа към вас ще се навъртат все другари с „ разрушени сърца “, такива които или напълно скоро са претърпели трагична разлъка, или пък въобще не са могли да се сближат с желаната персона. Не им позволявайте да ви „ заразят “ с песимистичното си въодушевление. Окуражавайте ги, забавлявайте ги, въобще, пробвайте се да върнете усмивките им колкото е допустимо по-бързо.Що се отнася до Новата година, нея ще я посрещнете по собствен избор, на прелестно местенце с желана компания. Преживяванията ще са вълнуващи, без значение от това дали към този момент имате приятел/ка или не. Ако имате, покажете най-хубавите си страни. Ако пък нямате, бъдете още по-старателни. Със сигурност ще спечелите благосклонности.

Лъв
Както постоянно, вие сте подготвени за празниците и пръскате към себе си искра и усмивки. Всичко ще се случва тъкмо по този начин, както сте го планували. Изискана конюнктура, приятна компания, влюбени погледи, благи дарове... въобще, Коледата ще ви зареди с въодушевление и ентусиазъм, с тонус и въображение, тъй че ще прекрачите прага на Новата година на крилете на фантазиите си. Не бъдете егоисти, забавлявайте се, само че разрешете на приятел/ката си да прави същото. Въздържайте се от забележки и прояви на ревнивост.Ако към момента нямате съответна връзка, то доста е евентуално да попаднете в полезрението на някой, който от дълго време харесвате. Реагирайте по-сдържано, в случай че желаете връзката да продължи.

Дева
Тази Коледа ще бъде за вас същински гейзер от вълнуващи прекарвания. Няма да се случи нищо, което да помрачи прелестното ви въодушевление. Всички, с които поддържате връзка ще ви демонстрират какъв брой сте желани, какъв брой доста ви харесват, какъв брой е мечтана и търсена компанията ви. Прекрасните думи ще са съпроводени и с благи жестове. Самите вие, обаче, сега мислите повече за флирт, смешки и развлечения, в сравнение с за съществени връзки.Ако към този момент имате приятел/ка е допустимо държанието ви да провокира неразбиране, даже ревнивост. Постарайте се да овладеете обстановката. Ако пък към момента сте независими, то на тези празници надали ще стартирате сериозна връзка, само че за сметка на това ще преживеете страхотни страсти.

Везни
Ще притегляте вниманието и ще ви обсипват с похвали, само че не приемайте всяка чута дума за чиста истина. Ако поддържате непрекъсната връзка вярвайте единствено на индивида, с който сте предпочели да споделите възприятията си. Бъдете малко по-инициативни, не чакайте на готово хрумвания за развлечения. Ще се почувствате доста по-добре, в случай че вършиме нещата дружно, в сравнение с в случай че единствено съпровождате събитията. Интересувайте се от желанията на гаджето си, с цел да не се заинтересува някой различен и вместо с усмивки празникът да е „ декориран “ със сълзи.Ако към момента нямате непрекъсната връзка а в компанията ви участва представител на зодия Скорпион, то вероятността сред две тостове да „ открадне “ и сърцето, и мислите ви е доста огромна. Освен това „ кражбата “ няма да е единствено за интервала на празниците, а ще продължи и след тях.

Скорпион
Вие в действителност ще сте „ във вихъра на танца “ във връзка с любовните страсти през тази седмица. Обвързаните би трябвало единствено да утвърждават и следват хитрите хрумвания на половинките си. Ще има и другарски празненства, и купони по МОЛ-овете, и площадни представления... въобще, по-трудно ще е да решите къде тъкмо да отидете, в сравнение с да се приберете вкъщи.Няма да скучаят и тези представители на вашия знак, които към момента не са отворили сърцето си за никого. Новата връзка ще стартира като поредност от съвпадения или странни условия. Не губете време да се чудите кое, за какво и по какъв начин, а скачайте самоуверено в лапите на любовта. Не се знае дали ще ви грабне за дълго, само че сигурно ще е вълнуващо.

Стрелец
Толкова доста благоприятни условия за любовни случки до в този момент в никакъв случай не сте имали. Сякаш целия свят е обърнал очите си към вас. Неповторимо чувство, само че това не значи, че би трябвало да флиртувате с всеки срещнат. В момента интелектуалните ви желания са доста по-силни от материалните. Едва ли някой ще ви впечатли с стилните си облекла, телефон и аксесуари, само че умеенето да води диалог, ползата към пътешествия, изкуство и литература несъмнено ще прикове вниманието ви. Няма подозрение, новият обект на възприятията ви ще е грамотна персона.Обвързаните Стрелци също няма да имат мотив за неодобрение. Както на празниците, по този начин и в интервала сред тях те ще „ командват парада “. Всички оферти ще бъдат признати и споделени от половинките им с наслада.

Козирог
Любов или правила – това е въпросът! В интервала от единия празник до другия ще разполагате с много свободно време и ще се замислите за връзките си. Ще си дадете сметка какво у вашия приятел/ка не ви харесва и че с изключение на усеща всеки човек има и условия. Празничното въодушевление е задоволително добър мотив за разискване на обстановката и търсене на удобни разновидности. Умението ви да съчетавате разнообразни тематики ще се окаже извънредно потребно.За необвързаните Козирози интервалът е безпристрастен. Стартирането на нова връзка би трябвало да се случи единствено по тяхна самодейност, а не тъй като някой е решил да ги „ сватоса “. По-добре независими, само че удовлетворени, в сравнение с ангажирани, само че намръщени.

Водолей
Романтични сте, само че и прекомерно претенциозни. Не е добра концепция тъкмо по празниците да критикувате обичания човек или да се пробвате да променяте характера му/й. Резултатът няма да ви хареса. И в случай че в последна сметка не съумеете да се сдържите и той/тя реши, че няма да сте дружно на празниците не бързайте да се втурвате в нови любовни случки. Клюките се движат по-бързо от шейната на Дядо Коледа и ще се наложи да пишете дълго и протяжно, с цел да оправите нещата.Много по-добре ще се усещат тези представители на вашия знак, които към момента не са почнали сериозна връзка. Те просто ще се забавляват, ще основават нови познанства и ще оставят събитията да се развиват по личната си логичност с твърдата увереност, че „ което е писано, ще се случи “.

Риби
Привлекателни сте и ще се наложи през тази седмица да се справите със сериозна алтернатива: дали да сте на празниците с приятелите или с обичания човек. Ще ви хрумват какви ли не разновидности и на края като нищо може да изоставите и едните, и другите и да си останете вкъщи с околните. Не е изключено тъкмо това да се окаже „ печелившата тактичност “, тъй като хем няма да има афектирани и подценени, хем в останалите дни ще можете да разпределите вниманието си по своя воля.За представителите на вашия знак, които нямат сериозна връзка ще има положителни благоприятни условия за старт. Само бъдете деликатни, не си губете времето с някой, който преди малко е претърпял разлъка и към момента не се е освободил от отрицателните страсти. В последна сметка, вие не сте Майка Тереза, нали...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР