Овенът е огнен знак, който се характеризира с неуморимост и

...
Овенът е огнен знак, който се характеризира с неуморимост и
Коментари Харесай

5 неща, които Овните никога не трябва да правят

Овенът е огнен знак, който се характеризира с неуморимост и предпочитание за водачество.

Въпреки това, представителите на това съзвездие постоянно се оказват в сложни обстановки.

За да избегне нервозен срив, Овенът би трябвало да запомни какво в никакъв случай не трябва да прави.

1. Да разрешава на страстите да го завладеят

Овенът би трябвало да запомни, че инатът му вреди освен на него, само че и на близките.

Затова за него е строго неразрешено да се пробва посредством мощ да позволи споровете в фамилията, на работното място и с приятелите си. Ескалацията на напрежението може да докара само до дълготраен спор.

Също по този начин, Овните би трябвало да схванат, че огненият им манталитет може да стане причина за съществени проблеми. Те би трябвало да се научат да управляват своите импулси.

2. Да се занимава с повдигане на тежести

Представители на огнения детайл в множеството случаи са атлетични и физически развити хора. Те могат да се занимават както с лека атлетика, по този начин и с повдигане на тежести.

Но точно последните спортове са противопоказани за тях, защото могат да доведат до здравословни проблеми. В случая става въпрос за извършения с огромни тежести, които за тях може да се окажат непостижими.

Йога, пилатес или плуване - това са спортните действия, които биха се отразили добре на Овните.

3. Да работи без отмора
 Зодии и риск: Телецът постоянно е деликатен, а Овенът не знае какво е боязън Зодии и риск: Телецът постоянно е деликатен, а Овенът не знае какво е боязън
Рискът по този начин или другояче е тест, а тръпката не е по усета на всеки Овен Вашата планета-покровител е Марс - планетата на действието и сме...

Овните постоянно се претрупват с работа. Те се пробват да изпълнят допустимо най-вече служебни задължения в границите на стеснен интервал от време.

И това постоянно води до пресилване и изтощеност. В резултат страда освен настроението, само че и здравето им. Представителите на огнената буря би трябвало да схванат, че с цел да са пълноценни на работното си място се нуждаят от качествена отмора.

4. Да действа прибързано

Ако Овенът е взел решение, той би трябвало да се придържа към него. Това се отнася както за работата, по този начин и за персоналния му живот. В този случай е добре да се заобикалят недомислени дейности.

Необходимо е Овните постоянно да претеглят плюсовете и минусите на всичките си решения, единствено по този начин те нямат да имат негативни последствия в бъдеще.
 Как да разберете дали зодия Овен ви харесва? Как да разберете дали зодия Овен ви харесва?
Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е да забележим по какъв начин да разберем дали представителите на този зодиакален знак хар...

Освен това Овните би трябвало да се научат да се отхвърлят от това, което лишава доста от времето и силата им. За тях не би било добре да се отдадат изцяло на работата си, изключително в случай че това няма да им донесе стремежи резултат.

5. Да прави нещо, което е прекомерно мъчно за него

Овните могат да бъдат победени, само когато стартират да вършат неща, които са непостижими за тях. В този случай е по-добре да се откажат от проектите си или най-малко да го отсрочат за по-късно.

Астролозите поучават Овните в никакъв случай да не се отхвърлят и постоянно да се стремят към победа, все пак. И да не не помнят, че последствията от недомислените им дейности дават отрицателно отражение върху целия им живот. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР