Овен Звездите поставят вашето търпение на изпитание. Иска ви се

...
Овен Звездите поставят вашето търпение на изпитание. Иска ви се
Коментари Харесай

Вижте седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Звездите слагат вашето самообладание на тестване. Иска ви се да вземете решение, само че разсъдъкът ви споделя, че би трябвало да почакате малко. Много скоро всичко се променя във ваша изгода.

Започвате интервал на самотност, изчистване на пространството вътре и вън от вас. Някои другарски връзки може да бъдат оценени сериозно и не е изключено да ги прекратите.

Нуждата ви от пари е огромна, само че би трябвало да знаете, че спомагателни средства идват от спомагателна работа. От главната си не очаквайте покачване.

Звездите ви предлагат по-малко да се вълнувате. Излишната раздразнителност няма да ви е от изгода. Спокойствието ви оказва помощ да вземете верни решения и за бизнеса, и за персоналния живот.

Събитията се стичат по този начин, че някои от тях може да ви тласнат по пътя на експанзията. Хората с креативен специалности може да открият секрети източници на познание и мистичната природа на индивида.

Записвайте си видяното и чутото. Художниците може да основат същински шедьовър, писателите да открият истинска концепция. Във всичко, с което се сблъсквате откривате пръст на ориста. Няма да оставите нещата да се развиват безредно, стараете се да въведете ред във всичко.

Може да ви върнат остарял дълг или да ви предложат работа по съвместителство. Поговорете с околните си хора, само че не бързайте да налагате мнение, чуйте ги какво споделят, и тогава вземете изрично решение.

Телец

Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и спомагателна сума пари след време. Инвестициите при започване на седмицата са сполучливи, а вероятността може да разгори във вас вкус за повече и по-апетитни хапки.

Неочаквана среща със остарял прочут може да разсъни в душата ви прочувственост и романтика. Ако желаят от вас бързи решения и то за значими неща, не ги давайте. Поискайте задоволително време за размисъл.

Възможно е да получите забавно предложение от настоятелен сътрудник. Работата не е лесна, само че е завладяваща. Мнозина биха желали да бъдат на ваше място, а вие продължавате да изпитвате незадоволство поради дребни елементи.

Така проваляте дните си и щастието ви не може да е цялостно. Привличате като магнит хората от противоположния пол. Интересът към вас може да разгори предпочитание да бъдете обичани, да се наслаждавате на интимно благополучие.

Не е изключено да започнете връзка. Някой може да се опита да ограничи свободата ви и това да бъде удар за вас. Няма да бъдете изключително деликатни, нито пък тихи. Но бързо може да ви мине, дори може да съжалите за постъпката си.

Бъдете деликатни при избора на компания. От хората към вас зависят резултатите от активността, а и настроението ви.

Много мисли има в главата ви, несигурността ви пречи да видите вероятността. Но сами няма да стигнете до верните заключения, нужно е да споделите чувствата си с непосредствен другар.

Близнаци

Бъдете естествени. Само по този начин може да ви харесат и одобряват, а също по този начин можете да разчитате, да ви простят някои дребни провинения. Не всичко върви по проект, вероятни са и изненади, само че като цяло интервалът е сполучлив.

Много задания чакат позволение, на помощ доста не се надявайте. Личност от противоположния пол може да ви признае възприятията си, само че това да остане в сянка на по-голямото събитие, което може да се случи. То също касае персоналния ви живот.

Периодът е подобаващ за завършения, за внедряване на нови неща в живота. Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от правилата си, само че по тази причина пък да изпитате безредици и да видите нови неща. Не се самообвинявайте каквото и да се случи.

Нещата не са толкоз елементарни, има Пластове за които вие даже не подозирате. Ако не се освободите от предходните окови, няма да можете да започнете нова връзка, работа или да навлезете в нова сфера на активност.

Смелостта ви е подхранена от непосредствен човек. Той може да ви даде силата и увереността, че дейностите ви са верни. Разплащате остарял дълг.

Може да останете без пари, само че това не е проблем. Съдбата ви оказва помощ да се справите с най-неотложните си потребности. Пътуванията не са изключително подобаващи.

Здравословното ви положение не е положително, а и организацията ви куца. Останете си у дома и помислете от какво се нуждаете, от кого можете да поискате помощ. Но би трябвало да методите към хората доброжелателно, а не от позиция на силата.

Рак

Съдбата може да ви накара да измененията проектите си. Други неща излизат като цели, само че въпреки всичко би трябвало да завършите старите каузи, с цел да започнете нови. В противоположен случай може да се оплетете в разнородни задания. Гледате по нов метод старите си проблеми.

Парите получават различен смисъл за вас. Решенията са елементарни, само че изискват храброст и предпочитание да поемете отговорност, а тъкмо това е казусът при вас. Може да извършите удачни покупки.

Не прекалявайте с храната. Пазете диета, движете се повече. Трябва да се вслушате в това, което ви споделят децата. Тяхната чиста душа ви поддържа и ви дава сили да започнете нещо ново. Всяка добрина осъществена от вас ви се връща в подобаващ за вас миг.

Ревността може да мъчи по-младите от вас. Има нещо, което ви смущава и пречи да се чувствате щастливи. Възможно е да не сте изяснили някои недоразумения и това да ви пречи.

Домът ви може да стане място, което е уютно и удобно, очаквате посетители и се стараете да бъдете на равнище. Ако желаете съвет от звездите той е: сдържаност и непринуденост. Избягвайте ненужната претрупаност, другояче финансовите компликации са неизбежни.

Постарайте се да не натоварвате своите близки с стремежи и прищявки, по-скоро вникнете в техните потребности и стремежи. Навлизате в интервал, който е сполучлив единствено в случай че имате положителни връзки с хората към вас.

Лъв

Мислите от къде да вземете нужните средства, с цел да съумеете да реализирате замислите си. Има метод и вие може да го видите в най-скоро време. Не се доверявайте на ваш родственик, които се пробва да ви въздейства при вземането на решения.

Доверявайте се единствено на личните си познания и преценки, вие може да откриете в себе си по-богат капацитет, в сравнение с си мислите, че притежавате. Хората към вас са извънредно толерантни и това ви дава късмет да постигнете задачите си.

Няма да срещнете никакви усложнения, по тази причина се заемете с планове, които сте отлагали до този миг заради липса на храброст. Може да си доставите едно наслаждение. То може да е кулинарна фиеста или любовна среща, може да е забавно пътешестване с добра компания.

При всички случаи се грижите за себе си, каквото и да ви споделят другите. В фамилната среда няма да ви липсват страсти и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат огромна изненада.

Жените от зодията демонстрират суетливост, до момента в който мъжете незабавно се заемат с организирането на някои мероприятия. Вие, които нормално знаете по какъв начин да потушавате кавгите, през сегашния интервал проявявате наклонност, характеризираща се по-скоро с „ наливане на масло в огъня “.

Склонността ви да дразните хората нараства. Имате незабравим прогрес в общественото състояние. Перспективите са положителни, бюджетът ви се стабилизира. Навлизате в положителен, сполучлив интервал.

Дева

Притискат ви някои неблагополучия, само че времето е такова, че би трябвало да напрегнете мускули и да изведете нещата до сполучлив край. Трябва да помните, че всевъзможни контракти, връзки и запознанства, направени през този интервал може да придобият продължителност. Затова гледайте на интервала като на съдбоносен и мислете в какво влагате силата си.

Трябва да имате в джоба си повече пари, тъй като може да ви потрябват за нововъзникнала потребност. Тя може да е обвързвана с децата или колегата, вие обаче имате отговорността за нея.

Вложете възприятие в това, което вършиме, в случай че желаете резултатите да са положителни. Без предпочитание няма да постигнете нищо, а и тези от които зависи вашето развиване може да виждат неналичието на всякаква мотивация. Това не е добър отзив. Възможно е да покажете мощно предпочитание да бъдете самостоятелни и свободни.

Тежат ви някои зависимости и задължения, които сте поели. Опитвате се да отхвърлите опеката на могъщ човек. Не е изключено той да е от фамилията, родител – ваш или на колегата ви.

Имате мощна и точна вътрешен глас. Вярвайте в нея, следвайте вътрешния си глас, с цел да спечелите. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава и вашето място в него.

Приятелска поддръжка от страна на шефа или авторитетно лице ви дава самочувствие. Нещата няма да се развият по неприятния сюжет, който чертаят неприятелите ви. Не си коства да си вадите неправилни изводи.

Везни

Върху вас може да падне двойна отговорност. Това е тежко, само че вие имате капацитет да се справите. Звездите ви предлагат да отхвърляте подробност след подробност и да довършите започнатото, по този начин няма да се оплетете в разнородни работи.

Освободете мозъка си от отрицателни мисли. Има късмет да спечелите пари и в случай че мислите в тази тенденция в действителност може да откриете метод за обичайно заплащане. Безработните от зодията да не стопират търсенията, може да получат обещаващи вести.

Периодът ви носи креативен триумфи. На фронта на образованието и повишение на квалификацията също отбелязвате радващи победи. Жените от зодията може да проведат разкрасяващи процедури, може да си купят и нов тоалет.

Спешна работа може да ви принуди да излезете от вкъщи си и да потърсите това, което ви е нужно. Не търсете аргументи с цел да не вършиме нищо, такива доста елементарно може да намерите, само че по този начин се лишавате от потвърдени удоволствия. Изненадите може да са доста и някои да ви сварят неподготвени.

Мъдра и проницателна жена може да ви помогне да реализирате гениите си. Ако сте участник в креативен план, който има отношение към жена или дами може да постигнете огромен триумф. Може да почувствате духовна непосредственост с персона от противоположния пол.

Планетите ви оказват помощ да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете положителни резултати. Художниците и музикантите получават спомагателна галактическа благословил.

Обстоятелствата може да се стекат удобно за представителите на този знак. Дошло е време да разгърнете гения си и да покажете на какво сте способни. Това е интервал за осъществяване на желанията ви.

Скорпион

Някои събития могат да ви тласнат по пътя на експанзията. От това могат да произтекат и позитивни, и негативни феномени. Някои от вас може да отстранен един път вечно бариерите по пътя си, други да влошат връзките си с околните. Всичко зависи от натрупванията в предишното.

Жените от зодията може да проявят непотребна ревнивост и да провокират към себе си ответна реакция. Не търсете пътя на истината. За всеки човек той е друг и не би трябвало да налагате шаблони. Това, което е за вас е положително, е неприятно за други.

Опитайте се да бъдете доброжелателни и правилни. Ако имате другари е добре, в случай че нямате, самотата може да ви натежи. Имате насъбрана прочувствена сила в душата си и е значимо да я изкарате на открито, да споделите това, което ви мъчи.

Но не го правете непременно, значимо е какъв е индивидът до вас. Освободете се от някои непотребни пристрастености, това, което ви е нужно е успокоение и самообладание. Нещата могат да имат добър свършек в случай че и вие полагате старания, а не сте единствено от позицията на изискващия човек.

Борбата за власт и престижът ви участват във всички ваши каузи, като се стартира от домашната кухня и се приключи с теоретични и метафизичен въпроси. Подготвяте се за празнично събитие и желаете всичко да е наред.

За вас стартира нов креативен развой. Скорпионите измислят нещо автентично, впечатляват близките с концепциите си, колкото и необикновено да наподобява всичко.

И въпреки всичко всичко е в реализацията, а не в теорията. По-добре се откажете от разнородните действия и се концентрирайте в едно нещо. Така имате шанса да го завършите уместно добре и да се освободите от една грижа.

Стрелец

Скъпо струваща движимост може да ви остави без пари. Изобщо покупко-продажбите няма да са изключително преференциални. Възможно е да похарчите повече пари в сравнение с е рационално и след това да се ядосвате. Очакват ви доста занимания.

Можете самоуверено да опитате своя шанс в тотото или лотарийни игри. Съветът на звездите е: сменете метода, нещо друго, по-различно може да ви донесе триумф.

Вие сте доста виновни в работата си и това ви носи справедливо самопризнание. Внимателно се отнасяйте към хора с водни зодии, те са по-чувствителни и обидчиви и може да се обиден от повърхностно подхвърлена дума.

Планетите ви оказват помощ да решите доста значим персонален въпрос. Използвайте момента. Умението ви да работите концентрирано, да контролирате страстите си и да изслушвате ви оказват помощ да се справите с професионалните си отговорности и да затвърдите позициите си пред авторитетна персона, която познавате неотдавна. Отношенията с близките са хладни и настоятелен.

Не разчитайте доста на състрадание и схващане. Внимавайте доста с какво се храните, тъй като са вероятни проблеми с храносмилането. Пийте повече вода, не прекалявайте със сладките и мазни неща.

Действате по разпоредбите, само че вътрешно желаете напълно друго. За страдание, хладната ви деловитост може да сътвори спомагателни проблеми до момента в който не си позволите да чувствате това, което вършиме. По отношение на колегата си би трябвало да сте по-мили и доверчиви, по този начин може да възстановите хармонията между тях.

Жените от зодията може да покажат благотворителност, само че съвсем незабавно може да усетите другата страна на тази своя уязвимост или достолепие. Всичко е релативно, получавате спорни оценки и препоръки.

Козирог

Жените от зодията се пробват да бъдат доста красиви и одухотворени. Имате претекст да го извършите, това може да е празнично събитие или предстояща среща. Харчите пари за персонални неща. Имате придобивки.

Възможно е родителите да ви създадат подарък или родственици. Важното е, че вие го употребявате вярно и по този начин давате подтик на перспективна концепция.

Направете сериозен разбор на своите инициативи и може да видите, че би трябвало да се откажете от някои неща. По отношение на хората показвате добродетели и това ви носи актив за бъдеще време.

Някои ваши занимания стават източник на приходи. Опитвате се да намерите поддръжници за обективна идея. Обществените ви занимания са метод да попаднете в нова среда и да осъществите едно пътешестване.

Чуждите стремежи не би трябвало да са наложителни за вас. Даже и да са на децата ви, намерете метод да отсеете нужното от ненужното.

Пестете парите си, те са нужни за доста по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Периодът е предопределен за деен труд, физически натоварвания и другарство. Неподходящи са груповите дейности.

Не губете възприятие за действителност. Много неща могат да ви се сторят лесни за реализиране, само че непотребната ви убеденост може да ви попречи да видите действителното положение на нещата.

Очаква ви ново запознанство, което скоро да ви обезпечи спомагателни приходи. Бизнес концепциите ви намират схващане и поддръжка и до края на годината може да се радвате на самопризнание и пари.

Водолей

Пазаруването ви дава опция да покажете жанр и благотворителност. Към обичания си човек сте нежни и благи и го възнаграждавате за търпението му да бъде с вас. Неговата прагматичност от време на време ви идва допълнително, само че може да откриете, че това е било за положително.

Звездите ви предлагат да се занимавате със спокойни типове активност, изкуство, творчество, нещо, обвързвано с дома.

Много положително влияние върху вас имат философията и религията. Не бързайте, довършвайте започнатите неща постепенно и рационално.

Възможно е да водите откровени диалози с членовете на фамилията си. Предстои ви решение на материални проблеми и въпреки да не сте склонни на отстъпки, може да се наложи да ги извършите. Някои може да върнат остарял дълг, да се сдобрят с другар.

Периодът носи филтриране, успокоение. Желанията ви са най-различни, в душата ви се борят и спорни пристрастености, само че те намират покой. Пазете стомаха си. Не се предлага да се натоварвате с прекомерно мазна или пикантна храна.

Въздържайте се от решаването на значими настоятелен въпроси. Младите от вас може да изпитат отчаяние в любовта. Не е изключено всичко да е във вашата глава. Може би фантазиите ви са нереални и от това произлизат някои неудачи по пътя ви.

Периодът като цяло е комплициран поради финансови проблеми или здравословни на членове на фамилията, не го усложнявайте още повече. Може да получите нещо, само че това да ви направи подвластни.

Периодът крие капан. Ако се хванете в него, дълго време няма да можете да се освободите. Затова си отваряйте очите на четири и мислете върху предложенията, които ви вършат.

Риби

Имате креативен интервал. Продуктът, които може да създадете е задоволително първокласен с цел да ви донесе популярност и пари. Смело реализирайте замислите си, малко повече самочувствие няма да ви е ненужно.

Може да продължите започнатото, само че би трябвало да се преценявате с това, че има нови условия. Колкото по-адаптивни и гъвкави сте, толкоз по-добре.

Можете да се доверите на жена от зодия Дева или Козирог. Със своята деловитост тя може да ви защищити от неточности.

При някои представители на този знак ненадейно може да се появи на хоризонта остаряла обич и комплицираните връзки с непрекъснатия сътрудник да получат своето елементарно пояснение, точно заради това събитие. Не сте удовлетворени от сегашната си връзка и това може да проличи.

Планетите предлагат внимание и нерешителност във всичко, което е обвързвано с пари. Очаквайте изненади, в по-голямата си част неприятни. За доста от вас са действителни сериозните финансови проблеми.

Възможно е да бъдете въвлечени в кръга от грижи, които в огромна степен касаят и вашите родственици. Няма да имате огромен избор, би трябвало да се съобразите с даденостите. Периодът не е от най-хубавите, само че вие самите вършиме нещо положително за другите.

Предстои ви пътешестване. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт с цел да възстановят фигурата си в мечтан тип.

Суетата се разгаря във вас и това е видно за близките. Не са изключени хронични болести на нервна почва. Възможни са алергии, кожни проблеми. Трябва да внимавате с какво се храните.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР