Овен - ЗвездатаНадеждаПериодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм,

...
Овен - ЗвездатаНадеждаПериодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм,
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп до 18 февруари

Овен - Звездата
Надежда

Периодът ще е изпълнен с вяра и оптимизъм, религия и ентусиазъм. Много обещаващи благоприятни условия ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето наподобява ярко и привлекателно. Ще бъдете обзети от креативно ентусиазъм, хубост и просветеност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е изключително положителен и е блажен от звездите.
Телец - Вселената
Цялостност

Успешен завършек на едно начинание. Чувствате се задоволени и несъмнено имате желанието да повторите този триумф. Възприемате себе си по нов метод, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите старания и се чувствате удовлетворени от това. То ви прави щастливи и уверени в себе си.
Близнаци - Шестица чаши
Щастие

През този интервал ще изпитваме задоволство от добре свършената работа. Често ще поглеждаме към щастливото минало, изпълнено с същински другарства и контакти. Ще имаме опция да възродим доста от тези остарели връзки и другарства. Ще се радваме на положителни взаимоотношения с тях и за бъдеще. Копнежът за триумф, който ни е обзел през този интервал, е доста мощен. Трябва да сме спокойни и уверени в себе си. Всичките ни фантазии ще се материализират в на практика резултати. Прекрасен интервал за всички вас.
Рак - Тройка камъни
Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни полезности ще придобият особена мощ за вас. Ще откриете другарство и съгласие даже там, където сте имали подозрения. Пътят е открит пред вас, с цел да поставите ново начало и да реализирате концепциите си. Прекрасен интервал за другарство със фамилията, родители и близки.
Лъв - Седмица жезли
Смелост

Преодолейте несъгласията, единствено по този начин ще получите самопризнание и увещание от страна на близките. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте другите страни, обзети от несъгласия, да работят в съюз, дружно за общото богатство. Защитете нещо, което се намира в начален стадий на своето развиване. Достатъчно сте издръжливи, с цел да реализирате задачите си. Смелост, мощ и триумф са нещата, които ще ви съпътстват през този интервал.
Дева - Глупакът
Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден план или концепция. Предстоят ви нови прекарвания, разширение на хоризонтите, избистряне на задачите и концепциите ви. Не осъзнавате съществуването на пречки, пристъпвате с голям оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви метод могат да ви бъдат от изгода. Вдъхновявате близките с енергичността си.
Везни - Осмица камъни
Начинание

Продуктивно и положително потребление на уменията. Съсредоточете силата си в работата.

Време е за асимилиране на нови умения или поминък. Полагате твърдоглав труд в активност, която ви носи удовлетворение и нови достижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите триумфи. Впрегнете силите си в учението или усвояването на нови знания. Добре е през този интервал да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде потребно в бъдеще и ще ви носи удобни резултати.
Скорпион - Седмица камъни
Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате основното, стартират проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не извършите неприятни вложения, тъй като те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или фалит. Пазете се да не изпаднете в меланхолия, пасивност или уязвимост. Тъпчете на място. Нещата, които сте основали, се унищожават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте връзките с близките. Почивайте повече и ограничете контактите с близките.
Стрелец - Осмица жезли
Скорост

Началото на премеждие, което слага на тестване вашите качества. Период на пътувания, опция за прогрес и напредък. Имате опция да се докажете. Събитията към вас се развиват с голяма скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви дава добра прокоба.
Козирог - Деветка чаши
Късмет

През този интервал всички ще имате непредвиден шанс. Връхлитат ви триумф, благополучие и безоблачна обич. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко към вас ще е обнадеждаващо и ще дава обещание ярко бъдеще. Настъпват положителни времена за всички. Много от вас ще бъдат задоволени от реализирана победа, извоювана с доста пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе доста приповдигнато и празнично въодушевление. Прекрасен интервал за сполучливи бизнес инициативи.
Водолей - Десетка чаши
Успех

Чувства за пълноценност, удовлетворение и самодоволство ще ви съпътстват през този интервал. У дома ще намирате сигурност, умерено и прелестно битие. Чувствате се прочувствено задоволени. Радвате се на нескончаем триумф.
Риби - Дъщеря на камъните
Възможности

През този интервал ще би трябвало да се стремите към нови познания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете доста съсредоточени, с цел да не изпуснете значимия урок, който ориста ви е приготвила. Ще имате неочаквани проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви оказват помощ в сложните моменти. За всички вас предстоят доста нови благоприятни условия. Изправени сте пред нов стадий от вашия живот.

Маг Розали, Телеграф
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР