Овен Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете

...
Овен Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 3 септември 2022 г.

Овен
Знакът Ви е прочут със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било доста необичайно, в случай че излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто по този начин сте устроени – чисто земна страст... В този миг способността Ви да притегляте хората единствено се ускорява, само че се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.
Телец
За Вас този ден е в действителност прекрасен, само че за реализиране на фактически значими резултати ще се наложи да се потрудите много. Преди всичко би трябвало да намерите помощници, които да са същински надеждни! Без тях ще Ви бъде фактически мъчно да решите всички настоящи задания. Освен това ще би трябвало непрекъснато да контролирате съдружниците. Днес дори и тестваните хора ще позволяват досадни неточности. В персоналната сфера също доста зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прелестно. Ако чакате самодейност от другите, на вятъра ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
През този ден сантименталността не Ви е нужна, а по-добре ше бъде да деянията деликатност към хората, които Ви заобикалят. В фамилията или в сантименталните връзки са вероятни обиди и недоразумения. Времето е неуместно за професионална работа и бизнес. Пазете се от преяждане, непотребна обществена интензивност и финансова чудатост. Това няма да е някой от леките дни. Възможно е утежняване на самочувствието или настроението. Ако сте характерен представител на своя знак, изключително остро ще реагирате на всевъзможни неприятности и затруднения, свързани с дома, фамилията, местожителството или изискванията на живот. Не е изключено изстудяване на връзките с родителите или колегата по брак, както и връщане на предходните аргументи за различия. Към неуспехите от професионално естество би трябвало да се отнесете невъзмутимо - това са естествени неточности, позволени заради липса на опит.

Лъв
Днес ще бъде комплицирано за Вашия човек да Ви угоди, само че Вие няма да сте прекомерно придирчиви и претенциозни. Просто е допустимо, в някои моменти да не му доближава прозорливост и убеденост в личната справедливост. Впрочем, бъдете подготвени да приемете с наслада всеки резултат.

Дева
През този ден няма да Ви е елементарно да оценявате резултатите от своите или непознатите действия. Възможно е да се наложи да се ръководите от управление с неразбираеми и (или) разводнени указания, правила и критерии, не позволяващи да се получи изясненост по дадения въпрос. Не би трябвало да се занимавате с работа, която изисква акуратност. Бъдете деликатни в връзките с рачните и настоятелен сътрудници, тъй като в случай че по начало не са положителни, и не са напълно откровени, през днешния ден могат напряко да Ви излъжат, или изобретателно да Ви държат в незнание.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
През този ден Вашият обичан човек няма да желае да постъпва по този начин, както му казвате, или както демонстрира здравия разсъдък, което в подтекста на създалата се обстановка ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите усеща, вътрешен глас и подсъзнание, така които с него се познавате от много време.

Козирог
Към своя обичан човек и към всичко това, което приказва, с огромна доза песимизъм. Иначе рискувате да се увлечете по бягане по следващата дъга, и Вашата цялостна скорост ще се сблъска с бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите.

Водолей
Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да докара до доста печални последици, защото премисляното от Вас са чисти нелепости. Най-популярната мисъл дава обещание да бъде класическото „ мен никой не ме обича ” - с всевъзможните вариации на тази тематика.

Риби
Предстои Ви не лек диалог с Вашия обичан човек. Възможно е от него да си изясните няколко неприятни за Вас истини, с които ще се наложи или да се помирите, или изрично да не се съгласите, само че тогава ще се наложи да си търсите различен обичан човек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР