Овен Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с

...
Овен Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с
Коментари Харесай

Рак: Днес може да си позволите практически всичко

Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на околните с проблеми. Ден на апел, отворени са каналите към други светове. Лесно се реализират запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се стартира, ще върви сполучливо, може да очаквате блестяща кариера, триумф при обществени и персонални изяви, предложения и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините напъните си с тези на по-амбициозните другари и близки, ще постигнете бърз резултат и триумф.

Телец
Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци
Възможно е да Ви се прииска да позвъните тук – там и на някого, който от дълго време не сте виждали. Или може да Ви се появи предпочитание да се свържете с хора от своето далечно минало – тогава го направете незабавно! Просто се появете и кажете: „ Привет ”! Възможно е те да имат нещо, което на Вас не Ви доближава - мемоари или мнение за нещо. А може би просто ще бъдете радостни да осъзнаете, че времената се менят. Основното в душата на индивида остава непроменяемо, и Вие високо цените връзката, която възобновявате.

Рак
Това е един от тези дни, когато може да си позволите на практика всичко. Вашият персонален престиж надали ще бъде подложен под подозрение. Обещават да бъдат сполучливи контактите с хора от чужбина, с известни фигури в региона на науката, обществената активност, политиката и юриспруденцията. Ще имате триумф във всички инициативи, които се отнасят до свободното и самостоятелно творчество. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или фамилията, а може и с любовния живот.

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с коитото не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
Днешният ден е скучноват: ще Ви донесе доста работа и грижи, само че по никакъв метод няма да Ви даде опция за изява. Ще се наложи да полагате старания за това, което не е доста перспективно, и дори не е забавно. Ще се сърдите и ще се карате с тези, които се появят пред очите Ви. Ако изкажете своето неодобрение пред хора, имащи отношение към позицията Ви в обществото, рискувате да си донесете неприятности, а и да си спечелите врагове. И за околните Ви ще е мъчно да се схванат с Вас, само че въпреки всичко ще се появи човек, който ще откри път към Вашето сърце. Не упорствайте в своите заблуди, а проявете най-малко малко мекота и примирителност, както по този метод ще облекчите и себе си.

Козирог
По-малко говорете за своите проекти. Сега до реализацията им е надалеч и изглеждате много занимателно, още веднъж и още веднъж разсъждавайте за това, какви триумфи и победи Ви чакат. Днес към Вас има доста присмехулници, и в случай че не желаете да се окажете цел на шегите им, най-добре ще е, да сте безмълвни. За обществени изказвания денят не е подобаващ. Лесно губите нишката на разсъжденията си, заради което думите Ви звучат прекомерно неубедително. Близък човек е подготвен да Ви поддържа, да Ви оказва помощ и да Ви утешава. Денят е доста подобаващ за намерено и откровено другарство с хората, които не са Ви безразлични. Ще Ви зарадват и нови запознанства, които имат всички шансове да „ прераснат ” в съществени връзки.

Водолей
Днес някаква фраза или ненадейно намерене остаряла бележка, или ненадейно забелязано в тълпата познато лице, ще Ви накара да си спомните за остарялата обич. Не е изключено, това да не се отрази по най-хубав метод на Вашето въодушевление.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя обичан човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за следващ път, откровено се поинтересувайте от това, по какъв начин вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е мъчно, а какъв брой ще му бъде прелестно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР