Овен Задачата ви днес е да спазвате правилата на играта.

...
Овен Задачата ви днес е да спазвате правилата на играта.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 октомври

Овен
Задачата ви през днешния ден е да спазвате разпоредбите на играта. Всеки опит за манипулиране ще ви излезе прескъпо.
Телец
Каквото и да вършиме през днешния ден, то ще се хареса на всички. Погледите ще са приковани към вас, тъй че няма да можете да се отпуснете до края на деня.
Близнаци
Тази събота ви чака облага. Може да си позволите дребен, само че извънредно обмислен и рационален риск. Не преминавайте границата.
Рак
Способни сте да си намерите хиляди оправдания, само че нещата не са такива, каквито би трябвало да бъдат. Следователно нещо би трябвало да се промени. Няма по какъв начин.
Лъв
Днес не се затваряйте у дома. Навън ще срещнете това, което търсите - придвижване, многообразие и доста усмихнати хора - всичко, от което имате потребност.
Дева
Днес ви чака мъничка, само че основна смяна. Тя ще бъде вашата приятна изненада и хубав подарък в съботния през днешния ден.
Везни
Това е ден, който да прекарате с другари. Минало е доста време от последното ви същинско събиране с тях. Поправете това.
Скорпион
Нещата може да се трансформират и то точно от вас. Напълно способни сте да повлияете на хода на събитията, тъй че не се колебайте да действате.
Стрелец
Въпреки че е почивен ден, през днешния ден ще имате опция да сключите преференциална договорка, въпреки и джука. Преговорите ще положат главната на сполучливо съдействие.
Козирог
Днес е добре да бъдете положителният слушател. Опитайте се да не показвате отегчението си и вникнете в казуса на индивида против вас.
Водолей
През този ден не бързайте да си вършиме заключения от протичащото се. Нещата ще се трансформират много бързо и обстановката ще се обърне във ваша изгода.
Риби
Очаква ви ден, кондензиран с доста другарство. Опитайте се да отсеете потребното от празните приказки, с цел да не се изтощите прекомерно. Погрижете се за почивката си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР