Овен Забравяте, че сте силна личност. Боец. Воин. Преживели сте

...
Овен Забравяте, че сте силна личност. Боец. Воин. Преживели сте
Коментари Харесай

Нещата, които различните ЗОДИИ винаги забравят

Овен
Забравяте, че сте мощна персона. Боец. Воин. Преживели сте доста и би трябвало да се гордеете със себе си, че сте стигнали до тук. Може би още не сте тъкмо там, където желаете да бъдете, само че и в този момент сте на ужасно място.
Телец
Забравяте, че на следващия ден няма да свърши светът. Не е нужно да бързате да завършите всички разнообразни планове, с които сте се заели. Можете да се забавите. Можете да дишате. Можете да се отпуснете малко.
Близнаци
Забравяте, че работата ви не е всичко. Тя лишава по-голямата част от седмицата ви, само че не трябва да заема множеството ви мисли. На този свят има и други значими неща, върху които да се концентрирайте.
Рак
Забравяте на какъв брой хора им пука за вас. Вие постоянно сте този, който тича в близост, извършва поръчки и оказва помощ на другари. Тези хора ви обичат толкоз, колкото вие ги обичате. Оценяват ви - даже да не го демонстрират задоволително.
Лъв
Забравяте, че не би трябвало да бъдете съвършени. Добре е да го признаете, когато всичко се разпада. Не е нужно да се преструвате, че всичко е наред. Никой няма да ви упреква, че сте се объркали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР