Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван

...
Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван
Коментари Харесай

Овен: За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех

Овен
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести. 
 
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв
Очертава се един много комплициран ден. Дори и да сте си запланували значими работи, ще Ви се види възвишение! Ситуацията ще се развива напълно не по този начин, както сте предполагали, а това ще Ви принъди да се преценявате с изменящите се онстоятелства и да внасяте корекции, ри търсенето на общ език с несимпатични особи. Впрочем, не са изключени и приятни сърпрайзи. Вероятни са забавни срещи иполучаване на дарове. Макар сериозните проблеми в сантименталните връзки да са малко евентуални, би трябвало да сте внимателни в изявленията, с цел да не се окаже, че обичаният Ви човек е афектиран...

Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете ”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата - обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред - това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
Вашата половинка в този момент е в много комплициран интервал от своя живот. Подкрепете я. Бъдете мощното рамо, на което може да се опре. Надеждния фронт. Спасителната жилетка. Изтърпете неприятното и въодушевление, сълзите и тежките и въздишки. И не забравяйте, че любовта не е единствено сантиментални вечери на скамейка под лунна светлина. Те включва и всичко друго, протичащо се в живота на двама ви.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Не неприятен ден за работа. Може да се възползвате от остарели връзки, с цел да завършите работата над значими планове, или да се придвижите напред по пътя към задачата. Не се тормозете да напомняте за себе си на отдавнашни сътрудници и настойници - те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с някогашните възлюбени през днешния ден е по-добре да не се свързвате: прекомерно огромна е вероятността да попаднете още веднъж във към този момент познатия капан. Намерете време за прям диалог с добър другар. Неговите препоръки ще Ви оказват помощ да избегнете недомислените действия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР