Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да

...
Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 юни

Овен
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец
Точно Вие сте индивидът, който може да направи този ден забавен и радостен и за себе си, и за своите другари. Телците чудесно се оправят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине напълно без компликации. Възможни са проблеми в фамилията. Едва ли ще съумеят да запазят успокоение тези, които имат деца, тъй като ще им бъдат поднесени неприятни сърпрайзи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото потомство, а това е не толкоз уморително, колкото отговорно и мъчно.

Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от деликатност към Вашия обичан човек и в случай че не я споделите, има огромна възможност съвършен късмет да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви поучават, да държите толкоз усеща в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Доста зает ден, само че при добра организация бихте могли да свършите даже повече от предстоящото. Добре е да не се отказвате от замислите и проектите си.

Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Скорпион
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Стрелец
Когато през днешния ден в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекомерно прочувствено. Много вода е изтекла оттогава и е напълно невероятно, възприятията на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и по тази причина не си правете никакви заключения, какво този човек мисли или усеща към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение в този момент.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Звездите през днешния ден предлагат, просто да бъдете щастливи. Или както се споделя ”Ако искаш да бъдеш благополучен - бъди! ” Повод не е необходим. Вашият обичан човек е паралелно с Вас? Та това е напряко прелестно! Далече е от Вас? Затова пък по принцип го има! Или още не сте намерили своята половинка? Значи най-интересното все-още Ви следва. Повод зза наслада постоянно има, стига единствено задоволително да желаете.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР