Овен - За да съхраните остатъците здрав разум, избягвайте резките

...
Овен - За да съхраните остатъците здрав разум, избягвайте резките
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен - За да съхраните остатъците здрав разсъдък, избягвайте внезапните изявления.

Вашият хороскоп за седмицата ще ви влияе като персонален психо-терапевт и ще ви помогне да преодолеете страхът от неизбежното бъдеще, ще облекчи и нанесените контузии. Ще можете да изгладите острите ъгли във вашите взаимоотношения. Жените още веднъж ще придобият убеденост в себе си. Ако изпитвате неприязън към момента към някои хора, то постарайте се да я сдържате в себе си, без всякаква показност на тези усеща. Може да получите обилно предложение, съдържащо в себе си доста прерогативи. Помислете добре преди да откажете!

Секстилът на Слънцето ускорява вашият сексапил и ви подготвя към флиртове, а при чувствените натури ще работи с удвоена мощ. Ще ви разреши да влезете във вихъра от развлечения, флиртове, смях. На 24, 25 и 26 бъдете деликатни и сдържани в отношението си с сътрудниците.

Благоприятни дни - 21
Неблагоприятни дни - 24, 25

Телец - Най-разумното за момента е това, което може да отърве кожата ни.

Ако се почувствате през седмицата неуютно, без значение дали в деловите среди или другаде, то това е първият знак, че сдавате своите позиции. Звездите ви поучават все още да не предприемате внезапни дейности, да заемете изчаквателна позиция, да приемете по-малкото към този момент и даже в случай че би трябвало да извършите отстъпка на противоположната страна. Най-доброто, което можете да сторите е да се дистанцирате внимателно от кръговрата на събитията. Съсредоточете своето внимание към нови благоприятни условия. Това е първа стъпка по пътя към оправяне на обстановката.

Венера в секстил насърчава любовните безумия, само че в това време с квадратурата на Марс ставате нетърпеливи и егоистични. Това е рисково за връзките. В понеделник може да станете доста раздразнителни и дори да се разсърдите на колегата си, само че след вторник ще стартира да се възстановява обстановката.

Благоприятни дни - 22, 23
Неблагоприятни дни - 21, 27

Близнаци- Дишайте с облекчение.

Винаги е прелестно да осъзнаете, че външното нареждане на силите е във ваша изгода. Седмицата е удобна и не изобилства с проблеми, само че за жалост не е богата и на събития. Позволете следователно ориста сама да подреди целите ви. Основните процеси по този начин или другояче ще бъдат пренесени към по-късна дата. Положението на планетите символизира вашият необикновен нравствен напредък. Няма подобен човек, който ще може да устои пред натиска на вашето омагьосване.

Като цяло в фамилните връзки ще се поддържа в една или друга степен позитивна багра. За самотните представители на знака има всички предпоставки за наслада. Най-накрая ще станете по-решителни и смели и ще започнете да вземате по уравновесен метод решения. Някои от вас ще вземат решение да приключат със отегчителен флирт. Време е за нови завършения и хора! Можете да срещнете някой с сходни възгледи и ползи.

Благоприятни дни - 21, 24, 25
Неблагоприятни дни - 22, 23

Рак - Възрадвайте се!

Докато четете своя хороскоп, подгответе проектите си доста съществено! Тази седмица ще бъде обусловена с ускорение на процесите, където ще имате директно присъединяване. Ще се изявите като сегашни стратези. Не се съмнявайте в шанса си. Можете да управлявате своя триумф. Той ви е гарантиран. При напредналите в развиването си каузи могат да се явят задръжки. Дръжте ръката си върху пулса на събитията, информирайте сътрудниците си за хода на делата. Не забравяйте, че информирайки тях, вършиме услуга на себе си.

Венера ще ви носи шанс доникъде на юни. Насладете се на насладата от живота пълноценно. Може да споделите хубавите си хрумвания с колегата си. Близостта и интимността са основни фактори в една връзка. Дори нещо да помрачи връзките ви, то ще е за малко и бързо ще се разведри ситуацията. Родените през първа декада на знака, които си търсят половинката, в този момент ще срещат усложнения. Сатурн ви поставя кол в колелата.

Благоприятни дни - 22, 23, 27
Неблагоприятни дни - 24, 25

Лъв - Ще извършите грях по отношение на себе си, в случай че не се възползвате от разположението на небесните тела в своя изгода.

През седмицата планетите се подреждат в прекомерно удобна настройка за вас. Това може да ознаменува началото на нов интервал, благоприятстващ финансовите каузи и сантименталните връзки. В самото начало се постарайте да си отговорите на въпроса по какъв начин да се възползвате от предоставените ви положителни благоприятни условия? Тъй като живеете и работите в много под напрежение ритъм, то би трябвало да предоставите на организма си нужното му възобновяване. Какъвто и триумф да имате, той не си коства, в случай че цената, която би трябвало да платите за това ще е вашето здраве.

Слънцето дава обещание благоприятни условия за флирт повече от всеки път. Забавлявайте се и се веселете, само че не прекалявайте с кокетството, тъй като Марс в съпротива постоянно носи ревнивост. Постоянният ви сътрудник може да бъде смутен от държанието ви. В четвъртък и петък може да се отдадете на пристрастеността, по тази причина не планирайте доста неща за извършване.

Благоприятни дни - 24, 25
Неблагоприятни дни - 21, 26, 27

Дева - Седем пъти премери, един път отрежи!

Звездите демонстрират, че тази седмица ще мине без особени разтърсвания. Обаче както постоянно, сполуката ви се намира във вашите ръце. Ако чувствате някакви подозрения по отношение на своите планове, то три пъти премислете преди да преминете към непосредствени дейности, защото един път почналия развой, мъчно може да бъде спрян. Ще забележите доста покачване на умствената и физическата си интензивност. Подобряват се вашите външни усещания и интуицията.

Ще станете по-елегантни, уверени в себе си, само че и по-взискателни. В неделя може да приготвите сантиментална вечеря на свещи за колегата си или в случай че нямате подобен, да поканите някого. И в случай че на хоризонта се появи сетивен Телец или Скорпион, тогава можете да се почувствате в неговата компания на седмото небе.

Благоприятни дни - 27
Неблагоприятни дни - 22, 23

Везни - Наслаждавайте се на живота - толкоз е просто!

Период, който не предвещава някакви съществени вмешателства или промени на вашите проекти. Ако нещо би трябвало да ви безпокои, то това е какво може да повлияе на ефикасността на вашата активност. Във всички останали случаи, умерено може да се наслаждавате на ръководещите ви процеси. Да оказвате знаци на внимание към вашите близки, постоянно да се усмихвате, да си тананикате, когато изпълнявате монотонна работа, това ще окаже на първо място удобно въздействие върху вътрешното ви положение и ще можете да възприемете живота по пълноценно.

В първите дни на седмицата Венера в площ ви поучава да се концентрирайте върху любовната си връзка или саморазвитието си, в случай че сте още сами. После може да стане горещо! В четвъртък и петък можете още веднъж да опънете платната напразно. Възможно е да изживеете тръпка, която да ви накара да почувствате насладата от живота. Старите почитатели могат да ви се обадят и да ви попитат за проектите за идния уикенд. Дерзайте!

Благоприятни дни - 21
Неблагоприятни дни - 24, 25

Скорпион - Да съвместите всички страни на вашия живот ще ви бъде мъчно.

Някой зад рамките на протичащите събития ще ви оказва основна поддръжка или прекомерно интензивно ще взе участие в напредването на някой от вашите планове. Вероятно при започване на седмицата няма да имате още тъкмо такова чувство за нещата, само че по-късно ще го разберете. Целия настоящ интервал се явява за вас прекомерно удобен. Постарайте се да отделите повече време за фамилията си и да обясните задоволително безапелационно вашата претовареност.

Венера в тригон усилва вашата сила и сексапилност, а това ще се усеща от километри. Не се учудвайте, в случай че получите предложение за среща. Някои Скорпиони могат ненадейно да пресечен връзки заради загуба на интерес, по тази причина пък с някой различен може да ви е по-интересно и прелестно във всяко отношение.

Благоприятни дни - 22, 23
Неблагоприятни дни - 21, 27

Стрелец - Седмичният ви хороскоп ще бъде като генератор на доста хрумвания.

Наред с другите каузи, по опция отделете оптимално внимание на въпросите от финансов темперамент. Позволете на доверени хора да ви оказват помощ каквото могат. От една страна няма да ви попречат непознатите проекти, само че от друга многочислените ви отговорности и отговорности ще ви оставят малко време да се справите с всички задания. Разположението на небесните тела не ви поучават да се намесвате в настоящите събития, изключително в случай че не разбирате ставащото. Внимавайте, когато вземате значими решения, тъй като може да не сте задоволително добре осведомени и това да повлияе върху тях.

Ситуацията в персоналния живот ще бъде по-спокойна, връзките приемливи. Не отхвърляйте, в случай че получите предложения за среща. За мнозина Стрелци, звездите дават обещание, че уикенда ще бъде занимателен.

Благоприятни дни - 21, 24, 25
Неблагоприятни дни - 22, 23

Козирог - Споделете грижите си с подобаващия човек!

На вас не ви се предлага несъразмерна интензивност във външния свят, само че и за дълго време не трябва да оставате сами, тъй като това може да докара до неприятно въодушевление и затваряне вътре в себе си. Напоследък без друго изглеждате много мрачни и угрижени. Вътрешният свят е доста значим, само че дълбоките психически проблеми е по-добре да споделите с близки другари, което дори може да укрепи вашите връзки. Въздържайте малко своите упоритости и бъдете повече тактични и вежливи.

Меркурий ще ви помогне да говорите почтено да за възприятията си, а Венера ще ви подари смелостта да ги демонстрирате. В началото и в края на седмицата ще почувствате, че животът е хубав. Мнозина ще отидат на срещи, ще се отдадат на занимания.

Благоприятни дни - 22, 23, 27
Неблагоприятни дни - 24, 25

Водолей - Сътрудничеството се явява като залог за триумф.

С учудване ще откриете, че проектите на вашите съперници няма да са в прорез с вашите ползи и планове, което ще бъде единствено във ваша изгода. Кръговратът на събитията няма да ви остави на мира и бездейни до края на интервала. Активирайте обществените си връзки и осъществете ползотворно съдействие. Нямате време за губене. Може да си отворите очите и да осъзнаете по нов метод някаква обстановка. Човек би трябвало да умее да излиза от рамките на личните си усещания, да уголемява бариерите пред себе си.

През тази седмица не предизвиквайте колегата си с майтапи и самопризнания, защото изгледите са да приключи всички с величествен скандал. Марс ще пречи на възприятието ви за комизъм и даже една дребна смешка може да се трансформира в ужасна засегнатост. Това важи с особена мощ за родените през първата десетдневка на знака.

Благоприятни дни - 24, 25
Неблагоприятни дни - 21, 26, 27

Риби - Околния свят ще е цялостен със сърпрайзи за вашата нежна душа.

В фамилния живот и в областта на любовните ползи, не би трябвало да забравяте за своите потребности. Няма да ви напусне чувството, че никой не обръща задоволително внимание на вашата личност. Просто в този момент сте повече прочувствени, раними и елементарно се впечатлявате. В своето държание се старайте да бъдете оптимално естествени и това ще ви помогне да се почувствате по-самоуверени и спокойни. Удачно ще бъде всяко изменение във външността ви.

Венера в тригон подсигурява, че в любовта всичко ще е наред. Тя няма да ви изостави, ще ви дава кураж, ще ви забавлява, ще предложи решение на казуса. Срещайте се повече с другари.

Благоприятни дни - 27
Неблагоприятни дни - 22, 23

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР