Овен За да имате успешна седмица наблюдавайте последователността на събитията.

...
Овен За да имате успешна седмица наблюдавайте последователността на събитията.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22-28 април

Овен
За да имате сполучлива седмица наблюдавайте последователността на събитията. Звездите ви поучават през този интервал да се посветите на служебните си отговорности, изключително в случай че работите в областта на недвижимото имущество. За тези, които желаят да развият бизнеса си или търсят нова посока на развиване звездите ще дадат доста шансове за реализация. Освен това интервалът е добър и за профилактични прегледи. Ако дълго сте отлагали визитата при вашия персонален доктор в този момент е моментът да го посетите.
Телец
През тази седмица ви чакат несполуки в персоналния живот. За по-голямата част от тях сте отговорни вие самите, тъй че вместо да се оплаквате и в случай че имате предпочитание да се оправят нещата, ще би трябвало да се погледнете почтено в очи и да си признаете много неточности. Компромисите ще са огромни, само че цената на хубавите неща не е ниска. Ако изберете вярната посока ще вървите единствено напред. Ако имате други специфични проекти, постарайте се да ги извършите още в понеделник. Това ще подсигурява триумфа ви. Това е денят, в който може да се развихрите, само че от там нататък ще би трябвало да сте спокойни. Особено във вторник не си позволявайте никакви експлоадирания. В сряда щадете здравето си. До края на май бъдете сдържани, каквото и да ви коства това.
Рак
В понеделник доста хора ще се допитват до вас по най -различни въпроси. Във вторник всяка информация от всеки източник ще ви е потребна и нужна. В сряда бизнес пътуванията ви ще бъдат сполучливи. В четвъртък не подписвайте нищо, в случай че не е неотложно. През уикенда си починете. Напук на всички останали, които са депресирани, безпарични или най-малкото унили, вие цъфтите от благополучие. На всичкото от горната страна ще имате и шанс, и то с парите. Това ви прави много мечтани и уязвими. Не бъдете стиснати, само че и не харчете за щяло и нещяло.
Лъв
През тази седмица ви чакат промени в деловата или креативната сфера и всички предпоставки, за това са налице. За задачата обаче ще би трябвало да се вслушвате в препоръките на близките, тъй като те ще се окажат задоволително потребни за вас. Много е допустимо да възникне някакво напрежение в връзките ви с близки другари или с половинката ви. В тази връзка ще е добре през почивните дни да организирате среща, в която да изясните всички зародили недоразумения. Периодът е извънредно подобаващ за финансирането на нови бизнес хрумвания. Някои от вас може да получат първите си доходи от неотдавна стартирана активност.
Дева
Тази седмица е време, в което ще би трябвало последователно да започнете реализирането от дълго време планувани хрумвания, събития и цели. Е, естествено няма да минете без смяна на някои проекти в последния миг, само че това единствено ще укрепи замисъла ви. Все отново действителността не постоянно е такава, каквато сме си я представяли. Бъдете деликатни, тъй като тази седмица ще сте предразположени към прочувствена неустойчивост, която ще ви кара ту да се смеете ту да плачете. Направете всичко допустимо въпреки всичко крайният резултат да е смеха, а не рева.
Везни
През тази седмица ще се посветите на новите си хрумвания и проекти. Те може да не са от най-практичните, само че дано това не ви тормози. Отхвърлете насмешките на близките – най-добре се смее този, който се смее финален! Може да очаквате напредването или решаването на въпрос, обвързван с завещание. В средата на седмица е допустимо да ви се наложи да извършите избор. Ако сте прекомерно затруднени в решението се допитайте до другар, само че дано въпреки всичко решението бъде ваше. Опитайте се да си визиите всички разновидности за развиване на нещата. Може пък да получите опция за пролонгация.
Скорпион
През тази седмица бъдете извънредно деликатни, когато работите с нови документи. В четвъртък преди да действате преценете всички благоприятни условия. Във съвсем всички сфери ще би трябвало да взимате доста бързи решения, а това важи с цялостна мощ в професионално отношение, а също по този начин и в персоналния си живот. В този миг наблегнете на импулса, а рисковете ще оценявате по-късно. В сряда и четвъртък е доста евентуално да се сблъскате с недоумение и съмнение. Отново ще ви се наложи да завоювате другари и близки връзки. Не се тормозете ще разполагате с задоволителни количества омагьосване и деликатност, с цел да се справите.
Стрелец
През тази седмица най-важното, което би трябвало да извършите е да не бързате за нищо и за на никое място. Дори да ви следва сантиментална среща, звездите поучават да не си”чупите” краката от бързане. В средата на седмицата ще се развиват добре партньорските отношения- служебни и фамилни. Някои представителите на знака ще имат полови достижения. Във вторник ще постигнете задачите си единствено в случай че работите в екип. В сряда посредством сериозността и готовността си ще привлечете вниманието на другите. В четвъртък не налагайте волята си върху хората - оставете ги да си правят работата, както те си знаят, дайте им време, не ги натискайте. Почивните дни ще преминат умерено.
Козирог
През тази седмица не трябва да си позволявате никакви страсти или експанзия. Дори в мислите си бъдете по-тихи от водата. Не предприемайте дейности, свързани с вземането на пари назаем. Дори да имате потребност не взимайте заем даже от другари. Опитайте се да се справите с ситуацията без да затъвате в задължения. Сега не е добър миг за обсъждане на бракоразвод. В служебно отношение седмицата ще желае от вас да мислите трезво и да се концентрирайте в дейностите си. Не се надценявайте, защото сътрудниците ви ще работят изненадващо добре. Четвъртък ще бъде най-щастливият ви ден от седмицата.. В петък някои подозрения и неодобрение ще ви надвият, само че не се тревожете - ще намерите силата да разрешите всичките си проблеми. През уикенда реализирайте капацитета си, по отношение на фамилните проблеми.
Водолей
През тази седмица ще ви се наложи да бъдете деликатни. Ще бъдете заети с въпроси и проблеми за решение, които обаче не са по силите ви. Това не е, тъй като сте неспособни да се справите, просто няма по какъв начин да знаете планове и проектите на другите. Въздържайте се от сключването на покупко-продажби със земя, бизнес, обвързван с храненето. Пазете гърлото си, изключително в случай че знаете, че имате проблеми с него. През тази седмица си наложете самодисциплина, тъй като решенията, които взимате, може да не се харесат от обществото. В понеделник се погрижете за бизнес плановете и пътуванията ви. Във вторник анализирайте всичките си действия. В сряда не се захващайте с случки. Посветете четвъртъка на дома си, в случай че има неща за поправяне. В петък не се занимавайте с нищо, в което не сте специалист.
Риби
През тази седмица няма да ви стигнат силите и желанието да извършите всичко, което сте запланували. Възможно е да настъпи блъсканица както на работното ви място, по този начин и в фамилията. Добавете към времето, което отделяте на всичко и малко ресурс, тъй че да не изпаднете в цайтнот. Ако имате нещо, което е доста значимо за вас, най-добре го свършете в петък. През деня ще можете да работите доста ползотворно, а вечерта да си починете пълноценно. През почивните дни не се занимавайте с нищо значимо, което по някакъв метод е обвързвано с работата ви. Просто обърнете внимание на околните и фамилията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР