Овен Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се

...
Овен Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 януари

Овен
Взимате всичко в свои ръце, без значение защо се отнася - дали за излизане измежду природата за огромна компания, или ръководене на данни за огромен теоретичен опит. Отлично умеете да ръководите договаряния сред конфликтни страни. Строги сте, само че обективни и по тази причина хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – постоянно довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете през днешния ден. Ще се получи!

Телец
Подходящ ден за промяна на работното място или за начало на нов настоятелен план. Лесно отделяте концепциите, заслужаващи внимание от тези, които е по-добре да забравите един път и вечно. Бизнес-усещането Ви ще направи допустимо да сключите преференциални покупко-продажби и да изберете най-перспективните планове. Конкурентната битка ще бъде много остра, само че към средата на деня ще си дадете сметка, че сте взели връх. Разногласията с приятелите ще Ви накарат да се замислите, не е ли време да измененията кръга си на другарство. Не бързайте да огласявате своето решение, тъй като е евентуално скоро да го измененията.

Близнаци
Щедростта е значима съставляваща на Вашата персона, и това свое качество би трябвало освен да цените, само че и по всякакъв начин да се опитвте да развивиате. Само че в този момент е по-добре да се въздържите от изкушението да дадете малко пари на зем на другар, да извършите някои зръки от роднините, или да поемете част от работата на сътрудник, който не съумява да я свърши в период. Ако и за в бъдеще по този начин разточително пилеете силите си, рискувате много да е преуморите. Вашата сила напълно не е безкрайна, даже и да Ви се коства по този начин! Ако останете без сили, за никого няма да бъде добре. Постарайте да отделите повече време за себе си.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.

Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и съществени. Това прави деня извънредно подобаващ за разнообразни действия, като можете да достигнете триумф на практика във всичко. Бъдете деликатни при общуването с обкръжаващите. От това, по какъв начин ще се реализира то през днешния ден, зависи прекомерно доста. Затова не е редно да си позволявате преднамерено да обиждате човек, като да вземем за пример демонстрирайки своето предимство. Постарайте се да си дадете успокоение, а по този начин по-лесно ще достигнете мечтаното.

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
Влиянието на отрицателните тенднции ще бъде изключително видимо в областта на персоналните взаимоотношения: събитията през този ден въобще няма да способстват нито за взаимното съгласие с обичания човек, нито даже за обикновено и безконфликтно другарство. Достатъчно сте търпеливи, само че все-пак от време на време губите надзор, а това се случва нормално в миг, когато Вашата „ половинка ” е подготвена да послуша гласа на разсъдъка и да направи отстъпки. В резултат се стига до следващата препирня... в случай че по този начин меко назовем абсурда. От позиция на финсите, денят е сполучлив. Възможни са и парични приходи, скъпи дарове, и многообещаващи оферти.

Риби
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задания, ни това не значи, че би трябвало да се разстройвате. Звездите настояват, че премията за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и по тази причина в случай че чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората към себе си. Просто не би трябвало да трупате негативни страсти. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР