Овен Всяка сложна ситуация, в която попаднете днес - приемете

...
Овен Всяка сложна ситуация, в която попаднете днес - приемете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 ноември

Овен
Всяка комплицирана обстановка, в която попаднете през днешния ден - приемете с възприятие за комизъм. Това ще бъде единственият сигурен метод да намалите напрежението и неподходящите последствия от протичащото се.
Телец
Днес не се колебайте да бъдете по невъзмутими от нормално. Съдбата не ви жали доста - за какво вие би трябвало да жалите близките?
Близнаци
Няма никаква покруса в това, в случай че не съумеете да постигнете всичко, което сте си набелязали. Наличните резултати са изцяло задоволителни. Няма човек, който да може да свърши повече от вас в дадения миг.
Рак
Ако имате каквито и да било подозрения в активността ви за деня - най-добре не я започвайте. Вероятността да поемете по неверен път и да извършите доста неточности е огромна.
Лъв
През този ден не предприемайте нищо ново. Има да извървите още път към мечтаната цел, само че денят ви е даден за премерени старания.
Дева
Днес не си поставяйте неизпълними цели. Съобразете се с наличностите и действителностите към вас. Ще имате задоволително време за изява и достижения, само че то към момента не е пристигнало.
Везни
Този понеделник намерете метод да се разтоварите душевен. Колкото и да премисляте всичко, то няма да докара до по-бързото разрешаване на проблемите. Сега имате потребност от отмора.
Скорпион
Този понеделник не бързайте да се сърдите и да осъждате. Човекът до вас има своите терзания, които към момента не е подготвен да показа с вас. Проявете самообладание.
Стрелец
Този понеделник ви чака приятна изненада. Това може да бъде пратка с дарове, замислени от дълго време и с неспокойствие изпратена до вас. Има толкоз доста хора, които ви обичат.
Козирог
Този понеделник не приемайте незабавно предложение за съдействие. Опознайте добре деловите сътрудници и отделете задоволително време да се запознаете с предходната им активност.
Водолей
Този понеделник не давайте обещания на думи. Действията ви ще приказват доста повече за вас - за уменията и желанията ви.
Риби
Този понеделник бъдете сигурни в положителното развиване на нещата. Действайте по този начин, като че ли сте сигурни, че всичко ще протече по проект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР