Овен Вселената ви притиска да сте напълно откровени със себе

...
Овен Вселената ви притиска да сте напълно откровени със себе
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 04 АВГУСТ

Овен

Вселената ви притиска да сте изцяло откровени със себе си и задачите си. Бъдете амбициозни!

Телец

Като телец не постоянно ви е елементарно да оставите възприятията ви да се носят свободно. Но през днешния ден това ще ви насочи в вярната посока.

Близнаци

Днес изпитвате възприятие на независимост и потребността от свободно говорене и шерване. Опитайте се да го извършите въпреки всичко без да изглеждате малко луди. Или най-малко повече ото нормално.



Рак

Днес се борите с страсти и рационална мисъл и ще ви е мъчно да споделяте потребностите си. Ако не се получава от първия път, просто оставете за на следващия ден. 

Лъв

Нищо чудно, че кариерата ви досега е в застой. Вие редите нов път за себе си, който ще е доста по-вълнуващ и по-смислен.

Дева

Имате страхотни цели и ясни визии за бъдещето. Но не се разгорещавайте прекомерно доста, преди да сте свършили нужната работа! 

Везни

Вселената се пробва да ви избута отвън зоната ви на комфорт, с цел да увеличите връзките си с хората. Не се противопоставяйте. 

Скорпион
 Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ
ОВЕН Започвате месеца с доста възторг, само че уви множеството неща ще ви вървят с главата надолу. Както във връзките, по този начин и в професионал...

Тази година е мощна и движеща за вас, скорпиони и в днешния ден това се усеща изключително мощно. Оставете се на тези чувства и ги следвайте. 

Стрелец

Можете да си позволите да надскочите себе си няколко пъти през днешния ден, стрелци. Това няма да ви преумори, само че сигурно, ще ви накара да се гордеете доста със себе си.



Козирог
 ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през АВГУСТ ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през АВГУСТ
Август навлиза парещ и безоблачен, с аромат на море, пясък, планина и радостни моменти. По-подходящ миг за промени от лятото няма, а за ня...

Вселената се пробва по всякакъв начин да открехне порти към любовта за вас, козирози, за това отворете добре очите, ушите и сърцето си!

Водолей

Важни диалози ви предстоят през днешния ден и ще трансформират доста в идващите стадии в живота ви.

Риби

Днес работата ви върви безотказно и творчеството тече във вените ви. Направете най-хубавото от деня си през днешния ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР