Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 май

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.

Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Денят ще стартира доста сполучливо. Ще се справите с доста значими работи, защото действате бързо и съобразително, като не се страхувате от ексцентрични способи и изобщо ще се покажете по най-хубав метод. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с околните и ще Ви накара да се замислите за вероятностите на развиване на връзките с обичания човек. Вечерта самочувствието Ви може да се намали. Пазете се - през днешния ден би трябвало да се въздържате от несъразмерни физически натоварвания, преяждане и корист със спиртни питиета.

Рак
Смятате, че тайните са хубави единствено с едно – с тяхното откриване. Направо обожавате да ги разкривате, изключително в случай че истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва съществено позитивно отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения миг, а на Вас Ви е безусловно безразлично, дали сте въвлечени в обстановката директно или индиректно.

Лъв
Женевската спогодба не разрешава опитите с хора. Днес би трябвало непрекъснато да помните това, тъй като вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой различен просто по този начин, от любознание, пък каквото ще да става по-късно. А това си е опит в чист тип.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Вашият обичан човек мощно ще се нуждае от поддръжката Ви преез този ден, когато се отнася до някаква не лека за него работа, която ще е наложително да свърши. Вие ще можете да му осигурите единствено морална поддръжка, чийто размер няма да има граници и ще окаже голямо влияние.

Скорпион
Опитайте се през днешния ден да се държите колкото се може по-естествено, с цел да издемонстрирате на своя обичан човек всички аспекти на своя изумителен темперамент. Нека разбере, че сте удивителна и неповторима, и да реши за себе си дали желае да бъде точно с Вас, а не с облика, който по-рано е рисувал за себе си.

Стрелец
Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разсъдък, на тестваните способи и и на своите на практика убеждения. Неочаквано посетилото Ви ентусиазъм може да се окаже доста мощно, само че кратковременно. Това е положително време за другарство с другари, както и за преписка с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не постоянно ще съответстват, само че обезателно ще можете да намерите допустими взаимни отстъпки.

Водолей
Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг ”.

Риби
Днес ще сте изключително мечтателни и впечатлителни. Във всички събития, катастрофи и съвпадения, ще бъдете склонни да виждате знаци на ориста, които ще тълкувате съгласно своите стремежи. Да си вършиме илюзии е много елементарно, като се има поради, че през днешния ден ще сте в положение да убедите освен обкръжаващите, само че и себе си, в каквото си поискате. Денят е подобаващ и за творчество. Душата Ви се нуждае от чудеса и феерия, само че може да проявявате фикция там, където това не може да докара до неприятни последици. Литература, живопис и музика – това са тези области, в които е добре да насочите своята витална сила. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР