Овен Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.

...
Овен Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя /14.10.2018г./

Овен
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден.

Телец
Днешният ден Ви носи новости, които от от дълго време сте желаели да чуете. Какво пък: проектът за деяние е от дълго време формиран и обмислен, и е извънредно време да се направи опит да бъде осъществен. Твърдостта на характера и прословутата Ви непреклонност, които проявявате при всички комплицирани обстановки, в този момент се оказват добре пристигнали, защото Ви следва да се преборите със мощни врагове. Изпълнени сте с сила. Това е видимо и от страна, и също така е и доста привлекателно. От Вас са привлечени хора с по-малки ресурси от витални сили. В връзките, започващи през този ден, Вие ще имате водеща роля.

Близнаци
Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да Ви помоли за нещо, даже и самичък да не може да се оправи с поставената задача. Незнайно за какво през този ден той настойчиво ще се придържа към изказванието: „ Всичко ще направя самичък ”! По силите Ви е да прекратите това безсрамие и да му протегнете ръка за помощ.

Везни
Днес цялото свое внимание ще посветите на забавен непряк план. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази сила, която не Ви е давала покой през цялата нощ. Това цялостно потапяне ще Ви донесе доста приятни чувства, като че ли употребявате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия другар, който ще се окаже отличен резонатор за нови хрумвания, а и няма да имате опция, да се ровите прекомерно на надълбоко. Понякога човек би трябвало да си поеме въздух!

Скорпион
Днешния ден е прелестен и подобаващ за срещи с обичания човек, а също и за забавен отдих. Когато си избирате занятие за през днешния ден, избере си нещо неизмеримо, с което (по възможност) не сте се занимавали в никакъв случай. Благоприятно ще преминат другарските раздумки и мероприятия. В фамилната сфера може да има проблеми. С неразбираемо поставените задания от роднините ще Ви бъде мъчно, по тази причина на време уточнете какво се желае от Вас...

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Днес, както в никакъв случай, от Вас ще лъха оптимизъм! Затова Вашата половинка може да се презареди с витална сила, както това става от пълноценна батерия. А и няма да и бъде ненужно - сманата на времето ще се отрази на настроението и. Колко е хубаво, че няма да се отрази и на Вашето...

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди./lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР