Овен Време е да се доверите на партньора си. Това

...
Овен Време е да се доверите на партньора си. Това
Коментари Харесай

Недостатъците в брака, които трябва да поправят различните зодиакални знаци

Овен

Време е да се доверите на колегата си. Това са скъпите моменти. Овен, вие имате дълбока. Когато махнете щита си, изгрява магическа фамилиарност, която ви оказва помощ да разберете по-добре себе си и връзката си. Това е моментът да слушате и да се учите, като влезете в техните обувки. Когато разберете и извършите това, ще видите всичко красиво в несъвършенствата на обичания.

Телец

Преди да се погрижите за другите в една връзка, значимо е първо да се погрижите за себе си. Време е да си починете от сегашния фокус и да помислите за себе си.

Близнаци

Сега е моментът за самопризнания. Не сте нарушили заричане или сте наранили брачна половинка си неумишлено? Когато откровено признаете това и се опитате да го поправите, този акт на признание ще помогне на връзката ви.

Рак

Когато включвате колегата си в фантазиите и желанията си, ще си спомните, че не сте сами. Вие сте част от значима връзка. Интимните връзки ви оказват помощ да запалите искрата в живота си и вследствие на това процъфтявате в същинско предпочитание за тъждество, обич, другарство и смях.

Лъв

Когато вашият талант се разсъни, вие осъзнавате, че не е нужно да вършиме всичко сами. Имате предан, умен сътрудник до себе си.

Дева

Време е да приемете нещата такива, каквито са. Иронията е, че същински промени могат да се случат във връзката ви, откакто се отдадете на концепцията, че нещата са тъкмо такива, каквито са.

Везни

Везни, вие сте в развой на смяна. Вече не сте индивидът, който сте били. Вие сте сред това, което е било, и това, което ще бъде. Както се променяте, по този начин ще се трансформират и връзките ви -това е една от аргументите да държите брачна половинка си на разстояние. Когато погледнете обратно, вашата обич и почитание ще набъбнат взаимно.

Скорпион

Вашето партньорство със брачна половинка ви може да не се вписва във вашето въображение и това е, което вкарва клопката на страховитата проекция и драма. Други са отражение на вас и когато става въпрос за сътрудник повече. Време е да допуснете брачна половинка си до своята уязвимост.

Стрелец

Поемете надълбоко въздух и концентрирайте възприятието на наслада. Време е да се свържете с природата. Време е да се насладите на вашите взаимоотношения, извивки и завои.

Козирог

Връзката ви може да се концентрира върху това да работите за основаване на красива конюнктура, да се забавлявате с приятелите си и да се наслаждавате на спокойни, любящи моменти дружно. В този съюз доминира хармонията на тялото, мозъка и духа.

Водолей

Време е да спрете многозадачността, да проверявате телефона си, да мислите какво ще кажете по-нататък и да вършиме всички неща, които ви пречат да се обвържете изцяло. Внимателното слушане е методът, по който се потапяме в личността си.

Риби

Има обстановки в живота ви, когато виждате цената на загубата, скръбта и разрушеното сърце. Подаръкът е да приемете кои сте станали заради това прекарване. Станали сте мощни и имате също по този начин мощна идея за това какво би трябвало да бъде партньорството.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР