Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 май

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...

Близнаци
Не е желателно визитата на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна другарска компания може да се откаже не толкоз прелестно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, само че за жалост това внимание напълно не е отзивчиво. Зависниците се пробват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците популяризират възмутителни клюки и вследствие на всичко това от Вашето положително въодушевление няма да остане и диря. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и удобно. Няма да бъде скучно: вероятно ще се намерят и неща, които да са забавни за всички.

Рак
Днес ще почувствате особена отговорност за Вашия обичан човек. Даже тази отговорност ще бъде толкоз огромна, а Вашите благоприятни условия - толкоз незначителни, че този дисонанс доста ще Ви изплаши и разстрои. Впрочем, с Ваша помощ нещо въпреки всичко може да се промени.

Лъв
Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Изглежда в светския календар се означават повече събития, в сравнение с в действителност сте в положение да посетите. Е, в случай че се окаже, че не сте изключително спестовни във връзка с времето, което в действителност е свойствено за Вас... При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни предложения ще Ви засипват през целия ден, и на процедура ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се коства, че по всякакъв начин се стараете да го обидите, унизите и да го извършите за посмешище пред близките. Всъщност това естествено напълно няма да бъде по този начин и ще се наложи да му го потвърждавате. Желателно е, това да стане неотложно, с цел да избегнете неприятните последици.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
Риби, постанова се да бъдете по-икономични: финансовото положение на представителите на този знак внушават опасения. При това помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, другояче обстановката ще се развива в цялостно сходство с пословицата за оня, който се скъпи, и по тази причина по два пъти заплаща. За всичко останало денят дава обещание да бъде спокоен и прелестен. В деловата и персоналната сфери ще доминират позитивните трендове, а шансът ще Ви се усмихне. Може да разчитате на своята вътрешен глас - тя няма да Ви излъже за това, което Ви подсказва. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР