Овен Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да

...
Овен Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за юни

Овен
Вие сте прекомерно изтощени физически и прочувствено, с цел да се предприемете каквито и да било сантиментални стъпки през този месец. Полагайте повече старания да разпускате с другари и да им напомняте какъв брой ги цените. Ако ще влагате силата си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, постоянни и любящи.
Телец
Юни несъмнено дава поръчка да е парещ месец с всичките тези съблазън и романтика, които витаят във въздуха към вас. Може да е нова обич, колкото и да не ви се има вяра. Понякога мисълта за смяната, за новото начало е доста по-страшна от действителността. Вашите сантиментални жестове ще ви водят на невероятни места.
Близнаци
И при вас нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без терзания. Помнете, че всички прекарвания през този месец са за положително и ще бележат бъдещето ви по някакъв метод. Дори в случай че ви се костват прекомерно предизвикателни и несъответствуващи тъкмо в този момент, просто им дайте време.
Рак
Нещата ще са много интензивни за вас откъм страсти. Но дали любовни – зависи най-вече от вас самите. Може да се почувствате окрилени и по-влюбени от всеки път, само че някои Раци ще преживеят недопечен конфликт с действителността. Какъвто и да е казусът, ненадейно ще ви се показа решение и стига да " имате очи " да го видите, то ще е вярното.
Лъв
Нещата ще стартират да се движат доста по-бързо в любовния ви живот и просто би трябвало да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която в действителност значи доста за вас. Това, което е особеното, е че тази обич ще бъде същинската.
Дева
Продължавате да говорите по какъв начин би трябвало да се концентрирайте върху себе си и да се поставите преди всичко, само че в действителност не го вършиме. Този месец очаквайте доста благоприятни условия в тази тенденция. Наслаждавайте се на сантименталните срещи, само че не забравяйте целите си.

Везни
Вечери, дълги разходки, сантиментални известия и същинско внимание, за което от дълго време копнеете. Цялото това сантиментално странствуване е изцяло справедливо и би трябвало да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, само че в този момент ще разберете какво е то да е мечтано. Имайте доверие на индивида до вас, не създавайте проблеми от всякакви злословия, които може би чувате по негов адрес.
Скорпион
Месец, в който би трябвало да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе доста тествания и ще би трябвало да решите - оставате ли дружно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на юни. Не се стряскайте от това, тъй като знаем, че всичко се случва с причина. И в случай че би трябвало да се разделите, по-добре това да е в този момент.
Стрелец
Мислите прекомерно дълго, преди да действате, а в любовта мислите са непотребни, а дейностите наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва безплатно, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо положително и няма връзка, която да е почнала по този начин.
Козирог
Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви споделя. Любовта ви би трябвало да е премия и да се печели мъчно, за това не давайте елементарно сърцето си, макар че ще се опитат да ви го " откраднат " по всевъзможен начин. Преценете дали си коства.
Водолей
От опит глава не боли! Дайте късмет да желанията си и опознайте индивида, който се пробва да стигне до вас. Никога не знаеш по кое време и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете сюрпризирани, в случай че на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.
Риби
Всичко е добре, когато свършва добре. Не се тормозете за нищо, тъй като това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или изобщо нищо да не се е случвало цяла пролет), юни ще промени това и ще ви донесе цялостен куп страсти, които ще ви връхлетят с цялостна мощ. А обектът на вашите стремежи може да се окаже много любопитна персона... Имайте самообладание!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР