Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазливо, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.

Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.

Лъв
Женевската спогодба не разрешава опитите с хора. Днес би трябвало непрекъснато да помните това, тъй като вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой различен просто по този начин, от любознание, пък каквото ще да става по-късно. А това си е опит в чист тип.

Дева
Днес би трябвало да запознаете своя обичан човек с нещо доста значимо, с което в никакъв случай и никого до в този момент не сте запознавали. Това ще бъде доста виновна крачка, символизираща още по-голямото ви доближаване. Затова авансово помислете, до какъв брой сте подготвени за това.

Везни
Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са доста по-силни, авторитетни и могъщи, отколкопто сте могли да си визиите. Това, несъмнено, не е мотив неотложно да се откажете от битката и да вдигнете бяло знаме. Просто би трябвало да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен проект - късмет да удържите победа към момента имате. От позиция на персоналните връзки денят е доста добър. Той разрешава намерено да поговорите за това, което ви тревожи, да обсъдите комплицираните въпроси, без да се страхувате от различия и кавги. Някои представители на знака ще чуят извънредно приятни сантиментални самопризнания.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости.

Козирог
През този ден със злоба ще наблюдавате обичаните хора на своите близки другари. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя обичан човек. Само че при Вас това не е в интерес на последния. Впрочем, не е изключено Вашите другари също да Ви завиждат - те познават минусите на своите обичани по-добре от Вас.

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...

Риби
Въпреки много неприятното стичане на събитията, ще успявате да вървите напред. Тайната на триумфа се крие в вярното избиране на съдружниците. Но независими дейности надали ще донесат предстоящите плодове. Денят е подобаващ за отмора и неофициално другарство. Той дава обещание куп нови запознанства, които ще доведат до приятни, само че не доста съществени връзки. Радвайте и себе си, и другите - през днешния ден това ще Ви се удава, както на никой различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР