Овен Вероятно ще сте твърде заети през деня и то

...
Овен Вероятно ще сте твърде заети през деня и то
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24 март

Овен
Вероятно ще сте прекомерно заети денем и то най-вече в службата си. Сили да се справите с всичко ще имате, тъй че нищо не може да ви спре. Ако съумеете да приключите по-рано със дилемите си, може да прекарате една щура вечер.

Телец
Днес ще имате хъс да се справите с всички спънки по пътя си. Внимавайте, тъй като сте прочувствено нестабилни. Съхранете увереността в себе си и не позволявайте на дребни неща да ви извадят от равновесие.

Близнаци
Сутринта може да сте малко разсеяни, само че до обяд към този момент ще сте присъединили турбо моторите и никой не би могъл да спре стремежа ви. Имайте малко благосклонност към близките въпреки всичко, те нямат вашата сила.

Рак
С леко напрежение стартирате деня. Конкуренцията ви подтиква да покажете най-хубавото от себе си, само че въпреки това непознаването на съперника е много рисково. Намерете време да опознаете съперника.

Лъв
Трябва да сте наясно какво тъкмо желаете, с цел да съумеете да го постигнете. Стари другари също биха могли да ви оказват помощ със съвет или услуга, единствено се определете. Не се поддавайте на изкушението да похапнете и да пийнете повечко.

Дева
Не се стремете непременно да сте първи и да сте прави, даже да останете на втори проект, това няма да промени мнението на близките за вашите качества. Днес би трябвало да сте подстрекател и уредник, да заразявате останалите с персоналния си образец.

Везни
Бъдете по-внимателни в изявленията си. Гледайте да не развалите имиджа, който сте си основали с недомислени думи или дейности. Не се опитвайте да избягате от отговорност или да я прехвърлите на някой различен.

Скорпион
Трудно ще съумеете да се настроите на работна вълна за утрешния ден, имате потребност от още малко отмора. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, в случай че можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.

Стрелец
Може да си пропилеете деня в занимателни диалози, в случай че не се организирате по-добре. Трябва да съумеете да се справите. Имате късмет да научите нещо ново. Добър миг за смяна на нездравословни привички и остарели възгледи.

Козирог
Ще изпитвате известно незадоволство от живота. Имате потребност от сериозна смяна в ежедневния стандарт. Днес в действителност можете да поставите началото на смяната, скъсайте с ненужните неща.

Водолей
Дано не сте прекалили с яденето през вчерашния ден, тъй като през днешния ден може да ви мъчат стомашни проблеми. Бъдете деликатни, когато боравите с принадлежности. Не се включвайте в шумни компании, отделете повече време за себе си.

Риби
Днес ще се чувствате като навита пружина и мъчно ще успявате да овладеете цялата гама усеща и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и смело да демонстрирате своите планове, само че най-малко сте уверени, че в този момент е моментът да извършите нещо за себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР