ОВЕН Възможно е да се чувствате огорчени, но и вие

...
ОВЕН Възможно е да се чувствате огорчени, но и вие
Коментари Харесай

Уникален персонален хороскоп за 2 април

ОВЕН

Възможно е да се чувствате огорчени, само че и вие сте съдействали за положението си. Внимавайте, склонни сте да допускате неточности и през днешния ден не трябва доста да разчитате на нечии обещания. Големият ви късмет през днешния ден е в професионалната сфера. Бихте могли да измененията към положително и паричните си каузи.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък ще ви изненада с повече работа и задължения, само че имате прелестни благоприятни условия за справяне и реализиране на прогрес. За множеството от вас срещите и диалозите през днешния ден засягат парични въпроси и оформяне на документи. Очертават се придобивки, а за някои Телци – ползотворно пътешестване.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е тягостен, изключително за нежния пол на Близнаци. Не са изключени и парични проблеми, които може да сътвори мъж. Трудно и тягостно ще премине професионалният ви ден, само че имате чудесни благоприятни условия да компенсирате с обич и да възвърнете прочувствената си непоклатимост.

РАК

В живота ви се вижда хубава смяна. Открива се късмет за професионална реализация, а имате и прелестни благоприятни условия да уредите нещо значимо от домашно или фамилно естество. Намалете упоритостите си във връзка с пари и избягвайте спорове в тази връзка с авторитетни мъже.

ЛЪВ

Четвъртък идва с смяна, към която би трябвало да методите с известна нерешителност. Не е изключено за някои да се наложи пътешестване, а за други се следят служебни промени. Премерените и премислени дейности са най-подходящи за постигането на замислите през днешния ден.

ДЕВА

Предстои прекрасен ден, изключително във връзка с материални придобивки. Имате опция посредством ново мероприятие да постигнете мечтаната финансова реализация. От значително значение са срещите и контактите през днешния ден, както и в случай че проведете пътешестване. ВЕЗНИ

В преференциални позиции сте през днешния ден. Това е годно повече за мощния пол от Везни. Справяте се съвършено с деловите си отговорности, изпъква и хубава смяна в живота ви. За някои се свързва с обич, а за други – с пътешестване. Голям късмет за споразумяване на домашни каузи и за придобивки.

СКОРПИОН

Ако ви интересуват въпроси от финансово естество, през днешния ден може да удовлетворите желанията си. В професионално отношение обаче не е изключено да се сблъскате с компликации, пазете се от допускане на неточности. Избягвайте и спорове с високопоставени мъже. Денят е успешен за домашни каузи.

СТРЕЛЕЦ

Четвъртък е потребен, изключително в случай че предприемете нещо ново. В професионално отношение се откроява хубава смяна, която първоначално ще изисква нерешителност от ваша страна. Търсете опита и способеното мнение на другите. В интимния живот сте склонни да допускате неточности.

КОЗИРОГ

Силно удобен ден, вижда се хубава смяна в кръга на общуването. Контактите са изключително ползотворни за делата ви през днешния ден. Имате поддръжка от жена в работата за споразумяване на интересуващ ви въпрос от професионално естество. За някои – преференциално пътешестване. Хубава смяна у дома.

ВОДОЛЕЙ

Нищо чудно да се сблъскате със пречки при реализиране на програмата си през днешния ден. Може да отсрочите някои каузи за различен ден. За доста Водолеи четвъртък се свързва с пътешестване. В персоналния живот изпъква поддръжка от жена, контактите ще възвърнат прочувствената ви непоклатимост.

РИБИ

Четвъртък не е лек, изпъкват кахъри от персонално естество. За някои Риби се свеждат до парични въпроси. Възможно е да не получите заплатата си или възнаграждението да не отговори на упованията ви. Добри вероятности оферират контактите. Ще ви зарадва известие. На някои се постанова да заминат. Денят е удобен в професионално отношение, съществуват благоприятни условия за финансови облаги. РИБИ Бъдете поредни. Енергични сте и имате опция да разрешите всичко през днешния ден. Бизнесмените ще имат прекрасен четвъртък, в случай че разчитат на опциите си. Делова поддръжка от другар. Денят е прекомерно сполучлив за предприемачите от Риби.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР