Овен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,

...
Овен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник /01.01.2018/

Овен
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.

Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи...

Дева
Вашите лични пресмятания и желанията на съидейниците или роднините през днешния ден може да се окажат несъстоятелни, впредвид откриване на нови условия, или непредвидени поврати на ориста. През това време не би трябвало да си търсите нови другари, тъй като е прекомерно евентуално те да се окажат ненадеждни и мъчно предсказуеми. Освен това не трабва да се захващате и с промени в дома си, или в фамилията. Дори животът Ви да е неустроен и да има още какво да се желае, изчакайте с реализацията на истинските си замисли.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
Агресивен човек е хвърлил око на забележителна част от Вашата територия и по тази причина когато се приближи, би трябвало да покажете самостоятелност и борбеност. В своята безогледна битка за власт той нормално се управлява от злоба и по тази причина е по-добре да бъдете самостоятелни, в сравнение с наплашени. За безпокойствие няма причина, защото никой не може в този момент да Ви смъкна от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате доста могъщи съдружници – хора, които Ви желаят триумф. Няма защо да се вълнувате.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.

Водолей
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Риби
Изключително привлекателни сте, и изобщо не може да се оплачете от дефицит на другарство. Даже поражда противоположния проблем: диалозите Ви лишават доста време и няма по кое време да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат доста забавни задачки! Творческият Ви капацитет е доста висок и богатата Ви фикция има възможност да откри ненадейно приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака в този момент са склонни да се намесват в непознати неща и да вършат опити да „ оправят ” и „ подредят ” живота на своите близки. Ако и Вие имате такива планове, постарайте се, да бъдете по-деликатни!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР