Овен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,

...
Овен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.

Телец
Действително ли изпитвате такива усеща, за които ден след ден повтаря Вашата половинка? Замислете се за това. Действително ли я обичате, или думата „ обичам ” за Вас не е нищо повече от табиет? Или на процедура обичате от дълго време, само че не си го признавате? Днес е доста подобаващ ден, с цел да си отговорите на тези въпроси, и на доста от тях – в детайли.

Близнаци
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
В този миг Вашата роля не е напълно ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират към Вас. Но единствено недейте да забравяте, че имате доста осезателен принос в общата работа. Не сте единствено винтче в колелото, ръководено от власт имащите. Усилията Ви фактически дават изгода и сте в положение нещо да измененията. Затова направете по този начин, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята известност.

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Стрелец
Времетео, което Вашият обичан човек ще желае да прекара през този ден с Вас, напълно няма да е в количество, което Ви се желае. По тази прична може да стигнете до разногласия, дори и до кавги. Има опция да намерите компромис, в случай че и двамата се стремите към това.

Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.

Водолей
Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР