Овен Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна

...
Овен Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна
Коментари Харесай

Хороскоп 12 ноември: Ужасен ден за 2 зодии

Овен
Във вторник се вижда някаква потиснатост у вас, допустима причина са провали на проекти или разлъка с непосредствен човек. Настроението ви обаче напълно не дава отговор на положителните трендове за деня. Забележителен е финансовият триумф при мнозина. На работното място ще се ползвате със особено внимание.

Телец
Блестящ за реализация ден. В този аспект мъжете Телци са на предни позиции. Твърде удобна е финансовата вероятност за деня, като при някои от вас придобивката е забележителна. Забелязва се наклонност за спекулативни и рисковани дейности, неразумно е. Професионалният вторник е много сполучлив.

Близнаци
Много прекрасен ден, като множеството от вас ще се убедят в значимостта на другарството и хармоничните взаимоотношения с близките. Утвърждавате се професионално и в тази връзка ще се радвате на вниманието по отношение на вас. Денят е значим във финансово отношение. Някои ще дадат заем, по-късно ще има подобен реванш.

Рак
Апатични са Раците във вторник, а някои от вас се усещат зле заради прекаленост в храненето и пиенето. Хубаво е да се мобилизирате за повече активност най-малко на работното място, тъй като денят предлага чудесни вероятности. Всяка интензивност от ваша страна ще бъде възнаградена с положителни резултати.

Лъв
За някои девойки от Лъв вторник се свързва с предложение или мерки за женитба. За всички обаче е особено напрежение или даже блъсканица по отношение на идни събития. На работното си място е хубаво да се ръководите от интуицията си и да сте по-резервирани към близките.

Дева
Девите са завладени от нови планове и през днешния ден ще дадат начален старт в дейностите си. Събитията с удобен темперамент въздействат на финансите ви. Ще бъдете наградени за положените старания. На мнозина се оферират нови благоприятни условия за реализация, чието осъществяване зависи от вашата деятелност. Внимавайте с контактите.

Везни
Везните са доста енергични и решителни във връзка с задачите си за вторник. В множеството случаи такава интензивност дава мечтаните резултати, така че и през днешния ден ще се радвате на ползотворните си дейности. На професионално равнище нарастват въздействието и опциите ви. Днес е налице затормозяване в контактите.

Скорпион
За Скорпионите вторник е елементарен ден и в множеството случаи ще се постанова да вършиме услуги или просто да не разполагате с персонално свободно време. Засилени са контактите ви, само че сте предразположени към разсипничество на време и пари. Внимавайте, застрашавате финансите си. Досаден и противен професионален ден.

Стрелец
Дамите Стрелци ще имат малко сложен ден. Всъщност зависи от какъв аспект се преглеждат събитията. Ако го приемете с известни предварителни запаси, вторник може да се окаже много удобен. И е по този начин, тъй като кардинално всички от знака имат предпоставки за потребен ден.

Козирог
Прекрасен вторник за Козирог. Любовта, другарството и хармонията в човешките връзки са главните ви правила през днешния ден. Денят ще ви сюрпризира с много приятни страсти, които ви чакат в службата, и вие ще се чувствате актуализирани. Имате другари и сътрудници, на които можете да разчитате при всички условия. В прочувствената сфера изпъкват приятни прекарвания и множеството от вас ще се усещат задоволени.

Водолей
Вторник е щастлив за Водолеите. За мнозина от вас следва някакво ново начало и това евентуално дава нови тласъци. Други от вас ще се изявят със своята праволинейност и изпълнителност, което е прекомерно позитивно, само че може неправилно да бъде възприето. Внимавайте, имате податливост да преувеличавате някои обстоятелства.

Риби
Денят за Рибите се оказва много значим и претрупан с работа. Мобилизирайте се и разчитайте на приятелите. Контактите с тях ви носят освен наслада, само че и изгода. Най-важните аспекти за деня са положителните вести и роднинските връзки.
Очакват ви хубави събития в дома ви. Не се колебайте да засвидетелствате уважението си. Много от вас през днешния ден ще бъдат отегчени от другари и ще последват борби. С повече отговорност се отнасяйте към домашните различия, колкото и да са огромни, нещата са поправими.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР