Овен Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт

...
Овен Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 27-28 март

Овен
Вашият любовен живот може да бъде в директен спор с задачите в живота ви. Може би сте получили опция за нова работа или покачване, които ще ангажират огромна част от свободното ви време.
Телец
Любовни чудеса чакат представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се усещат като в приказка, до момента в който необвързаните имат късмет да срещнат някой забавен човек, който да провокира " пеперуди в стомаха ".
Близнаци
Има възможност през уикенда да потънете в отрицателни страсти, в случай че сте имали някакви избрани проекти, които няма никакъв късмет да се случат. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.
Рак
През почивните дни ще ви бъде доста по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, възприятията и желанията си. Започнете да говорите, само че не забравяйте и да слушате.
Лъв
Не по този начин безпрепятствено ще върви любовният живот за Лъвовете. Събития могат да провокират проблеми сред вас и половинката и да създадат някои от двама ви по-уязвим или с други думи да отключат ревността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР