Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също,

...
Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също,
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ

Овен

Вашите вярвания са значими, тези на половинката ви също, само че не следвайте сляпо. Ако имате потребност да обсъдите нещо значимо, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, в случай че има обич!



Телец

За някои от обвързаните представители на зодията, месецът може да се окаже сложен във връзка с любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация по отношение на финансите ви. 

Близнаци

През февруари ще се почувствате по този начин, като че ли сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Мислите ви може да са предизвикани от някакво възприятие за виновност или отчаяние, може всичко да е единствено в главата ви.

Рак

Възможно е да бъдете изправени пред обстановка, в която ще имате потребност от поддръжката на половинката си и той или тя може да не знае по какъв начин тъкмо да ви помогне, с цел да улесни ситуацията ви. Важно е да споделите от какво се нуждаете!

Лъв

Възможно е да настъпи напрежение посред ви и в случай че се намирате в неангажираща полова връзка и сексът не се получава, бъдете откровени. Само по този начин ще може да поправите нещата или всеки да си продължи.



Дева

Ще имате потребност от поддръжката на половинката си, само че няма да я получите и ще се чувствате по този начин като че ли всички отговорности се струпват върху вас. Създалата се обстановка ще ви накара да се замислите съществено върху връзката си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР