Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също,

...
Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също,
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 13-14 октомври

Овен
Вашите вярвания са значими, тези на половинката ви също, само че не ги следвайте сляпо. Ако имате потребност да обсъдите нещо значимо, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, в случай че в действителност има обич посред ви.
Телец
За някои от обвързаните представители на зодията, уикендът може да се окаже сложен във връзка с любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация по отношение на финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви.
Близнаци
През почивните дни ще се почувствате по този начин, като че ли сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не значи безусловно, че ще има съответна обстановка. Мислите ви може да са предизвикани от някакво възприятие за виновност или отчаяние.
Рак
Възможно е да бъдете изправени пред обстановка, в която ще имате потребност от поддръжката на половинката си, физическа и прочувствена. Той или тя може да не знае по какъв начин тъкмо да ви помогне, какво да прави, с цел да улесни ситуацията ви. Важно е да споделите от какво тъкмо имате потребност.
Лъв
Възможно е да настъпи напрежение посред ви. Ако се намирате в неангажираща полова връзка и сексът не се получава, бъдете откровени с колегата си. Само по този начин ще може да поправите нещата или всеки да продължи по своя път.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР