Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също,

Овен Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, ...

Любовен хороскоп за 13-14 октомври.

Овен
Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, но не ги следвайте сляпо. Ако имате нужда да обсъдите нещо важно, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, ако наистина има любов помежду ви.
Телец
За някои от обвързаните представители на зодията, уикендът може да се окаже труден по отношение на любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация относно финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви.
Близнаци
През почивните дни ще се почувствате така, сякаш сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не означава непременно, че ще има конкретна ситуация. Мислите ви може да са провокирани от някакво чувство за вина или разочарование.
Рак
Възможно е да бъдете изправени пред ситуация, в която ще имате нужда от подкрепата на половинката си, физическа и емоционална. Той или тя може да не знае как точно да ви помогне, какво да прави, за да улесни положението ви. Важно е да споделите от какво точно имате нужда.
Лъв
Възможно е да настъпи напрежение помежду ви. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка и сексът не се получава, бъдете откровени с партньора си. Само така ще може да поправите нещата или всеки да продължи по своя път.

Източник: actualno.com