Овен В последния уикенд на август ви очакват нови красиви

...
Овен В последния уикенд на август ви очакват нови красиви
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за уикенда

Овен
В последния уикенд на август ви чакат нови красиви благоприятни условия в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна опция за вас и обичания човек да се радвате на романтиката. Хармонията посред ви ще ви накара да сложи връзката ви преди всичко.
Телец
Важно е да преразгледате вашите стремежи и метод. Ако се намирате в съществени взаимоотношения и това е любовта, за която сте мечтали, явно вашите тактики на този стадий не работят. Любовта я има, значимо е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно.
Близнаци
Любовният живот на Близнаците може да се промени доста и то в позитивна посока. За тези от вас, които търсят любовта, има късмет да срещнат някоя нова и забавна персона и да се влюбят бясно. Ако към този момент се намирате в сериозна връзка, някои от вас ще стартират да вършат проекти и за бебе.
Рак
Почивните дни са подобаващи да визиите обичания човек на околните си, в случай че скоро сте почнали нова връзка. Любовната естетика ще се задържи много след уикенда. Периодът е подобаващ и за взимане на по-големи значими решения, като общо общуване, да вземем за пример.
Лъв
Комуникацията с половинката ще върви безпрепятствено. Имате прелестна опция да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с обичания човек на едно духовно равнище. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един рационален метод.
Дева
Уикенд на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате комплицирани. Не бързайте да се тревожите, в случай че би трябвало да извършите някаква смяна в бранша на любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни
Звездите ще ви създадат още по-магнетични за обичания, а за другите ще бъде мъчно да ви пренебрегват. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и похвали от половинката си.
Скорпион
Предстоят забавни дни за обвързаните представители на зодията. Ще имате опцията да обсъдите различията с обичания човек, да прекарате повече време дружно. Най-хубавото е, че по-късно ще бъдете признателни, че сте го създали.
Стрелец
Тайната на вашето любовно благополучие се крие в обществените ви контакти. Опитайте се да приемете повече предложения за събития, срещи, празненства. Това ще вдъхне нов живот на остарялата връзка.
Кoзирог
Вашата половинка може да изиграе основна роля във връзка с работата ви през тези два дни. Той ще ви окаже своята поддръжка и ще ви помогне по някакъв метод да се издигнете по-високо в работата. Не забравяйте да се отдадете и на романтика.
Водолей
Хармония чака тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите салдото сред вас и половинката, ще се преоткриете. Освен пътувания, в този миг ви вълнуват и други неща, които може да вършиме дружно. Това може да са някакви курсове, навестяване на семинари.
Риби
Очаквайте позитивни вести от вашата половинка във връзка с финансите. Възможно е обичаният човек да получи покачване, бонус или да се възползвате от обща инвестиция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР