Овен В понеделник някои от Вас може да пътувате зад

...
Овен В понеделник някои от Вас може да пътувате зад
Коментари Харесай

Ето какви изненади крие понеделникът за 12-те зодии

Овен
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Тук напъните Ви за реализиране на задачите ще бъдат парирани от страна на съответните чиновници. Заемете се с рутинната си работа, с цел да не предизвикате проблеми през идващите девет дни.
Днес е ден за децата и обичаните Ви хора, за спорт и за заниманията ви. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят отмора и водни спортове или процедури.
Отношенията Ви с близките – любовни, другарски и настоятелен, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете бдителни и не взимайте недомислени решения.

Телец
В понеделник избягвайте да взимате значими решения или да стартирате начинания, защото е допустимо нещата да се развият напълно друго от плануваното. Днес нещата ще се развиват много бързичко.Най-добре е, в случай че съумеете да се разноските малко измежду природата, по този начин ще вложите най-добре силата, която напира от вътрешната страна.
Флиртовете могат да се трансфорат в сериозна връзка. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в комерсиална форма. Отделете време за приятелите и фамилията.
Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Не е рационално да вземате пари в заем. Днес Телците са душевен устойчиви, което ги прави прекомерно постоянни.

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес обърнете внимание на връзките си. Трудно е да се каже какви тъкмо въпроси ще излязат нескрито, тъй като те зависят от вашето персонално отношение към парите, от това защо и по какъв начин ги употребявате.
Грижите за здравето ще Ви се отразяват удобно. Съобразявайте се единствено с събитията, които може да затруднят работата ви. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес е по-добре да не пътувате.

Рак
Голяма част от Вас през днешния ден ще бъдат в непрестанно придвижване. Градете проекти за нови инициативи, в които ще включите и фамилията си. В идващите два дни ще спечелите преимущества и пари, само че по-късно Ви чакат неприятни изненади и отменяне. Възможен е и сантиментален флирт, който ще внесе въодушевление в всекидневието ви.
В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте потребни привички, спазвайте уравновесен режим. Ако желаете да постигнете задачите си през днешния ден, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днес дайте самодейността на другите.

Лъв
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят даже ще е отегчителен, макар осъществените контакти в публичните среди, неангажиращите срещи с другари или провеждането на настоятелен договаряния. Работата Ви ще бъде видяна и високо оценена.
Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост.
Днешният ден ще не е подобаващ за пътувания, за бизнес и за финансови каузи. Днес вечер шансът ще Ви следва и в любовта. Днес свършете значимото и неотложното до обяд.

Дева
Понеделник ще е удобен ден за Девите, само че за момента при Вас обстановката е много напрегната, въпреки че всичко наподобява умерено и надеждно. Понеделник не е неприятен ден за Девите, само че се обрисува и много напрежение по въпроси от финансово естество.
Обърнете внимание също и на индивида до себе си. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Грижете се добре за здравето си.
Днешният ден е подобаващ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

Везни
Днес изкусно ще се нагаждате съгласно публичното мнение. Притесняват Ви въпроси от веществен темперамент, само че след днешният ден надали ще остане място за терзание у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи през днешния ден ще е удостоверение на Вашите очаквания и съответен отговор на усилената Ви работа в последно време.
Жените от знака ги чака забавна среща. Не е изключен нов любовен разказ или възобновление на остаряла сантиментална връзка. Ако желаете да говорите за заем от банкова институция, на прелиминарен диалог при познати банкери няма да постигнете упования триумф.
Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете потребни на фамилията си. Бъдете борбени.

Скорпион
Понеделник бележи началото на плодотворен стадий, само че по едно и също време с това ясно акцентира да не се заемате с значими каузи през днешния ден, тъй като е огромна вероятността да не постигнете триумф.
Моментът е удобен да се погрижите за здравето си, още повече – за личното си успокоение и за вътрешния си мир. Радвате се чудесни връзки в фамилията, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.
Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не е изключено да Ви възложат осъществяването на виновен план, от който с изключение на име да спечелите и пари. Със мощен късмет за намиране на работа разполагат безработните. Понеделник носи тествания и провокации.

Стрелец
Понеделник приказва за доста улеснения, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще показват умереност. В доста случаи даже и чиста сила. Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Близките ще Ви зарадват с благ жест.
Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, по този начин и прочувствено. Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, но личната Ви колебливост Ви пречи. Бъдете съответни и не бъдете прекомерно прочувствени, нещата не постоянно са персонални или най-малко не толкоз, колкото Ви наподобяват.

Козирог
В понеделник се отдайте на усамотение и размишления, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ваш непосредствен другар злоупотребява с доверието ви, поговорете съществено с него по този въпрос. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е доста особено. Днешният ден ще е обвързван с приятни изненади за някои от вас.
Все отново повишете вниманието си, в случай че боравите с огромни суми пари, с цел да избегнете неволни неточности. Партньорът може да Ви изненада, а в случай че намерите правилния звук, ще гледате дружно в една посока дълготрайно.
Грижете се добре за здравето си, като спазвате уравновесен режим. Работата Ви сега е под нечие наблюдаване. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

Водолей
Понеделник, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Малко по-нервен е днешният ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно.
При Вас значимите събития през този месец ще се случват в дома и фамилията – те може да касаят връзки с непосредствен човек или, в по-практичен проект – да започнете ремонт у дома, даже да вземете решение да си купите нов дом. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта.
През сегашния интервал се обрисува интензивност на пътуванията, както и на построяването на контакти и работата с хора в чужбина. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да Ви изостави.

Риби
Днешният ден ще е успешен, само че някой недобронамерени мнения по ваш адрес може да провокират гнева Ви през този понеделник. Безработните разполагат с прекрасен късмет за намиране на работа. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.
Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да Ви изостави.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР