Овен В четвъртък Овните са с твърдото намерение да осъществят

...
Овен В четвъртък Овните са с твърдото намерение да осъществят
Коментари Харесай

Хороскоп 24 септември: Ето за кои 2 зодии денят ще е ужасен

Овен В четвъртък Овните са с твърдото желание да осъществят всичките си проекти за деня. Обаче той ще се окаже много тежък за доста от вас. Бъдете мобилизирани и деликатни в работата си в службата. Има възможност за отрицателни промени, свързани със съкращения или уволнения.
Телец
Лош ден за пътешестване е четвъртък. Независимо по какви аргументи някои от Телец ще пътуват през днешния ден, денят е присъщ с компликации и разочарования. От финансов аспект денят е доста сполучлив и предлага удобна реализация в активността ви. Обърнете по-голямо внимание на дома си и се вслушвайте в положителния съвет на по-възрастен ваш родственик.

Близнаци
Четвъртък е доста удобен за Близнаците, свързани с изкуството, и за тези от вас, които са на управителни постове. Полезна активност може да реализирате в региона на финансите и инвертирането. Няма да съумеете да осъществите срещите, които сте възнамерявали през днешния ден, само че това не трябва да пречи на вашата организираност.

Рак
Родените под Рак ще се усещат добре в четвъртък и тяхната душевна хармония може да им помогне в доста връзки. Денят може да бъде доста сполучлив по отношение на финансовата ви активност, стига да не се отпускате и бездействате в тази връзка. В връзките с шефовете си бъдете внимателни.

Лъв
Денят е тежък при Лъвовете и доста от вашите проекти за деня може да се осуетят. Препятствията, които могат да излязат на пътя ви, са свързани с безредица в дейностите ви и не изцяло изяснените условия в активността ви през днешния ден. Ще получите неприятни вести за правосъдно решение по отношение на имуществени въпроси с родственици. Очаква ви покачване.

Дева
Девите са потиснати и мнителни през днешния ден. Сигурно имате съображение, тъй като настъпват промени в живота ви и това ви кара да се чувствате нестабилни. Вашият консерватизъм е разтърсен, а проблемите ви напълно не се позволяват по този начин, както бихте желали. Четвъртък е прочувствен в служебно отношение.

Везни
Днес Везните би трябвало да извърнат по-голямо внимание на себе си и най-много на здравето. Четвъртък е изключително удобен ден за финансите ви. Печеливши са позициите ви при бизнес с партниране от чужбина. За локален бизнес обаче делата през днешния ден не се развиват добре и можете да очаквате голям брой неприятности от страна на съдружници.

Скорпион
Четвъртък е сполучлив ден за вас, макар че сте имали неприятности, отразили се върху самочувствието ви. Вероятно сте изгубили поддръжката на непосредствен човек и това може да се отрази даже зле на здравето ви.

Личен проблем може да бъде причина за анархия на служебното ви място. Внимавайте да не загубите протекциите си от страна на сътрудници и шефове.

Стрелец
При Стрелците четвъртък се характеризира с нервни претоварвания, разочарования и недобро здраве. Дейността ви този ден е много затормозена по самостоятелни от вас аргументи и каквито старания да полагате, резултатите надали ще ви удовлетворят.

В бизнеса ще ви се предложи преференциален контракт, който ще бъде единствено във ваш плюс. Приемете изискванията, само че не се доверявайте единствено на казаната дума.

Козирог
Козирог са застрашени от неточности в доста аспекти на обществения живот. В четвъртък няма да имат нужната деятелност, пък и предпочитание за делова активност. Неправилни или несвоевременни могат да се окажат дейностите ви в областта на финансите.

Четвъртък при вас е доста труден, най-много заради персоналните ви проблеми, подбудени от казана дума не на място.

Водолей
Вие още веднъж сте съвършени в специалността си и през днешния ден още веднъж ще сте потребни за другите и съвършени в работата си. Неприятности ще има, само че те няма да попречат на положителното ви въодушевление, още повече че някои от вас са любовно окрилени.

Бизнесът и финансовата активност няма да донесат нужните и предстоящите от вас резултати, само че това да не ви разочарова и демотивира. Всичко ще се подреди благодарение на жена.

Риби
Четвъртък е доста удобен за фамилната естетика и материалното благоденствие на дома при Рибите. Въпреки че през днешния ден не можете да разчитате на финансова помощ от страна на мъж, вие сте много деятелни в тази сфера.

Разрешаване на длъжностен проблем ще увеличи самочувствието ви, само че не трябва да пропускате удобната опция, която предлага денят. Успешно ще завършите начертаните си проекти за четвъртък и ще останете задоволени от този факт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР