Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник /22.05.2018/

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.

Телец
През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.

Близнаци
Това е комплициран ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекомерно комплицирани. Ще имате опция да демонстрирате забележителен организаторски гений, измисляйки невероятни развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фикция и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте доста привлекателни за представителите на противоположния пол - толкоз ярка персона просто не може да остане незабелязана. Вероятно е сантиментално въодушевление, което скоро ще бъде забравено.

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Не говорете за плътска обич а изберете по-възвишени тематики за диалог. Или най-малко се придържайте оптимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не би трябвало да нарушавате своеобразното му обаяние, даже и това да Ви се коства смешно.

Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.

Скорпион
Днес Вашия обичан човек няма да има вяра в това, което му кажете, като в най-хубавия случай ще го приема за смешка, а в най-лошия – за нагла неистина. В последна сметка ще се наложи да се въздържате от съществени диалози по интересуващата Ви тематика. Макар и единствено с цел да избегнете споровете.

Стрелец
През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното потомство. Например да навестите неговите или своите родители, или най-малко да им позвъните. Или може би ще преведете някоя остаряла баба през пътя Доброто общо каузи за възрастни хора, които се нуждаят от вас, единствено ще Ви сближи.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Вашите достижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко похвали и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали през днешния ден, се явява Ваш съдружник. Затова бъдете деликатни и не позволявайте на недоброжелателите с хвалебствие да завоюват Вашето доверие. Много комплицирано ще се подреждат връзките Ви с околните. Прекалено доста време прекарвате в размишления и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се тормозете да задавате въпроси и единствено по този начин ще можете да се справите със обстановката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР