Овен Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка

...
Овен Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка
Коментари Харесай

Хороскоп за 16.12.2017

Овен
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците., както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Телец
Днес за Вас максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, само че досега в никакъв случай не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите другарство, и може да научите нещо ново за това, по какъв начин изглеждате в очите на близките. През втората половина на деня у Вас може да зародят хрумвания, какво хубаво може да извършите за някой от околните си другари. Споделете с останалите най-хубавите свои качества и положителното си въодушевление, и дано това да Ви стане табиет.

Близнаци
Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.

Рак
Днес Вашият обичан човек интензивно ще подлага на критика всичко това, за което ще му разказвате, което, абсолютно, няма да се окаже за Вас радостно събитие. Само че в неговата рецензия може да се откри и зрънце здрав смисъл, което може да докара до висококачествени и значими резултати.

Лъв
Съдбата е благосклонна към Вас, само че това напълно не значи, че сте неуязвими. През това денонощие може да се окаже наранено скрито болно място, което деликатно скривате от страничните хора. Звездите не Ви поучават, да разчитате на хора от надалеч. Вместо да работят във Ваш интерес, те могат ненадейно да станат извършители на Вашето успокоение (или на спокойствието на Вашето семейство). Тези, в които сте виждали съидейници и сътрудници, може ненадейно да станат врагове. Възможно е да разберете, че напълно няма да е елементарно, да следвате своите нови идеали и убеждения.

Дева
Вероятни са професионални компликации и съществени различия с шефовете. Вашите триумфи и победи остават незабелязани, и това много Ви нервира. Когато се пробвате да привлечете вниманието на обкръжаващите към това, което сте съумели да постигнете, ще Ви припомнят за по-рано позволени неточности и пропуски. Даже и най-близките Ви хора няма да демонстрират благосклонност към Вашите недостатъци и понякога ще си разрешават много внезапни изявления и забележки, които, сред прочее, ще бъдат „ за Ваша изгода ”. Трябва да деянията изключителна мъдрост, с цел да запазите душевното си разновесие и да преживеете деня без прочувствени сривове.

Везни
Макар и да имате спортен дух, през днешния ден тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият сътрудник е почнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, с цел да сложите завършек на създалата се обстановка. В този миг просто би трябвало да се концентрирате на по-важни неща в живота, а в случай че това значи, че за задачата ще би трябвало да скъсате връзки, дано бъде по този начин. Понякога някои неща просто не заслужават вложените старания. Ако това не е забавно, значи не е вярно.

Скорпион
Преследвайте задачите си безмълвно и неприбързано. Или пък действайте като паяка - час по час плетете паяжина, с цел да постигнете мечтаното. Ако се хвърлите към задачата, игнорирайки загради и помитайки по пътя си недоброжелателите, силите и времето Ви ще бъдат похабени на вятъра. Събирайте парите си и оптимизирайте разноските, като мислите и за утрешния ден, а освен за своите потребности сега. Помнете, че през днешния ден носите отговорност за околните си и се грижете за тяхното благоденствие по този начин, както се грижите за своето. Истината е, че са вероятни компликации, само че превъзмогването им ще Ви помогне да придобиете скъп опит.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни - дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими отговорности....

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР