Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден

...
Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен
Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден ще изисква умерено и премерено отношение към доста комплицирани въпроси. Вие сте подготвени да избухнете сега, в който си дадете сметка, че нещо не е по Вашему, и сте подготвени да се сражавате,без да щадите даже и своите съдружници. Днес би трябвало да се занимавате с нещо съществено, увлекателно и значимо. Само освен това състояние ще можете да употребявате своята сила „ за мирни цели ”. Така че, намерете си почтена работа и се концентрирайте в нея. Това е методът, да избегнете спорове с хора, които са Ви скъпи

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Занимавайте се с това, което не изисква старания - този ден би трябвало да бъде лек, и единствено освен това състояние ще премине добре. Така също избягвайте да следите съществени неприятни диалози, изясняване на връзки и обстановки, в които се чувствате дискомфорно. Както всички представители на знака, и Вие нормално сте доста дейни, само че през днешния ден на драго сърце ще се отдадете на бездействие. Много потребно би било, да поглезите себе си - да вземем за пример със СПА-процедури. Каквото и да предприемете, обличайте се топло - не е изключно, да се простудите.

Везни
Ситуацията може доста бързо да се нажежи – от незначителен припадък на ревнивост, до голяма засегнатост. Може да я предизвика единствено една фраза, казана в неуместно време или с неподходящ звук. Нищо няма да Ви попречи, да си намерите поддръжници, които чудесно умеят да дават препоръки и да водят договаряния. Създалата се обстановка изискава отговор на въпроса: какво е това, да се окажете на мястото на втората страна. Обикновено точно Вие влизате в ролята на примирител, само че през днешния ден би трябвало да си отдъхнете от нея. Вгледайте се в това, което става към Вас.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.

Козирог
Не Ви ли се коства, че със своята обич и грижа задушавата обичания си човек? Той се задъхва във Вашите обятия и си мечтае единствено за едно: за глътка пресен въздух. Звездите не Ви приканват да обичате своя обичан човек по-малко, само че никак не си заслужава да звъните по 100 пъти дневно на мобилни, с цел да се убедите, че е добре, напряко не си заслужава.

Водолей
Поспрете се за малко и си спомнете тези неща, които наскоро сте споделили. След това „ превъртете ” събитията маллко напред и вижте, до какви последици са довели те. Нетърпението Ви не носи изгода на връзките Ви - нужни са малко отмора и време, с цел да може изцяло да разкрият своя капацитет. Стремежът за ускорение на събитията няма да даде стремежи резултат. Опитайте да поддържате връзка повече, и ще се появи опция, да започнете всичко от начало.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР