Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден

...
Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден ще изисква умерено и премерено отношение към доста комплицирани въпроси. Вие сте подготвени да избухнете сега, в който си дадете сметка, че нещо не е по Вашему, и сте подготвени да се сражавате,без да щадите даже и своите съдружници. Днес би трябвало да се занимавате с нещо съществено, увлекателно и значимо. Само освен това състояние ще можете да употребявате своята сила „ за мирни цели ”. Така че, намерете си почтена работа и се концентрирайте в нея. Това е методът, да избегнете спорове с хора, които са Ви скъпи

Телец
Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци
През първата половина на деня може да покажете своите най-хубави страни. Това е време, извънредно уместно за другарство и дава обещание забавни запознанства. Освен това са вероятни доста удачни покупки. Може да подновите дрешника си, а това ще се отрази доста добре на Вашето самочувствие. Творческият Ви капацитет е висок, и по тази причина новите инициативи наподобяват прекомерно многообещаващи. Денят е подобаващ за приемане и анализиране на нова информация и четене на нова литература. Вечерта може да се разноските, с цел да се избавите от безсъницата и главоболието. Внимавайте доста, когато взимате медикаменти!

Рак
Не се опитвайте да държите под цялостен надзор неща, които не могат да бъдат следени. Ако това не Ви е по силите, приемете нещата такива, каквито са. По-добре направете крачка обратно, въздъхнете и се отпуснете. Направили сте всичко, което е по силите Ви и в този момент остава единствено да се наслаждавате на свободното време, което се е оказало, че имате. Защо мислите, че е наложително нещо да вършиме? Понякога е задоволително просто да съществувате.

Лъв
Явява се опция да реализирате отдавнашни свои проекти, отнасящи се до професионална активност. Само че ще Ви трябват съдружници, и то - много авторитетни! Постарайте се да поднесете своите хрумвания в най-хубава светлина, като не би трябвало да жалите време за подготовката на отчети, проспекти и презентации. Ще пораждат недоразумения и различия в фамилията и напълно няма да може да се каже, че сте в положителни връзки със своите близки. Ситуацията ще изисква примирителност, а не упоритост.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
През този ден ще почувствате особена отговорност за индивида, с който си прекарвате времето. Ще Ви се прииска някак да му помогнете да се измъкне от неприятностите, или просто по някакъв метод да го накарате най-малко един път да се усмихне. Не мислете за последствията – просто направете, каквото Ви се желае.

Стрелец
Възползвайте се от своите привички, с цел да погледнете в дълбочина ( несъмнено, където е възможно), а това ще предизвика някои забавни събития. Когато деликатно наблюдавате какво приказват хората, и още повече, по какъв начин се държат, можете да извършите по-мащабни и значими заключения, в сравнение с болшинството от хората към Вас. Споделете своите мисли с другари и не се опасявайте да изпитате опциите си. Честно казано, освен би трябвало да вземете решение за това, а дори да сте горди, че сте го взели. Възможно е в даден миг прекомерно доста да се съсредоточавате на скептичната страна на нещата. По-дейна позиция може да Ви подтикне в по-позитивна посока.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Днес би трябвало да си зададете въпрос, какво точно желаете от връзките с обичания човек, какво очаквате от Вашето взаимно бъдеще и какви проекти градите за него. Включете в този развой и Вашата половинка - мислете дружно.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР