Овен Този вторник заложете на дипломацията. Няма да ви е

...
Овен Този вторник заложете на дипломацията. Няма да ви е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 декември

Овен
Този вторник заложете на дипломацията. Няма да ви е елементарно, само че не позволявайте да ви извадят от равновесие. Ядосайте ги с вашето успокоение.
Телец
Този вторник ще е извънредно деен ден в работата, отложете ангажиментите с другари. Няма да ви остане време за тях. За самите вас няма да имате такова. Пригответе си бърза закуска и шише с вода, с цел да поддържате силите си.
Близнаци
Този вторник ще е сполучлив в любовно отношение. Ако се чудите по какъв начин тъкмо да покажете любовта на половинката си използвайте личното си въображение. Оставете непознатите хрумвания, вашите са най-хубави.
Рак
Денят ще е сполучлив, защото ще ви разреши да реализирате доста от персоналните си цели. Освен това ще получите добра вест от чужбина, която ще ви донесе дивиденти.
Лъв
Този вторник от вас ще се изисква самообладание и трезва равносметка. Не позволявайте на никой да ви разчувства. Не сте вложили толкоз старания, с цел да махнете на всичко с ръка.
Дева
Този вторник напълно умерено може да заложите за персоналния си сексапил. Това освен ще ви спести някои старания, само че може и да ви донесе дивиденти. Надяваме се да не отидете прекомерно надалеч.
Везни
Този вторник избягвайте острите думи. Потопете се в възприятията си на безвредно място, с цел да не си навлечете неприятности и изхвърляйте ненужното – яд, страдание, паники.
Скорпион
Този вторник няма да е от най-интересните. От нямане какво да вършиме може да ви хрумнат какви ли не нелепости. Важното е да се въздържите от всевъзможен тип експанзия.
Стрелец
Този вторник е ден, в който би трябвало да мислите за пари. Любовта и фантазиите оставете за друго време – там няма да имате триумф. Другото обаче ще постигнете елементарно и ще се чувствате добре.
Козирог
Сега както в никакъв случай сте подготвени за нови инициативи. Дайте късмет на смяната и в случай че някакъв мъничък боязън се опита да ви спре го уплашете с вярата и вярата си, които имате отсега нататък.
Водолей
През днешния ден избягвайте общуването на персонални тематики. Може да съжалявате за казаното. Просто сменете неуместната тематика с усмивка.
Риби
Този вторник наблегнете на интелектуалната активност. Ако би трябвало да покажете знания в този момент е моментът. Забравете за скромността и терзанието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР