Овен Този вторник се опитайте да надминете себе си. Вече

...
Овен Този вторник се опитайте да надминете себе си. Вече
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 юли

Овен
Този вторник се пробвайте да надминете себе си. Вече е привършен запасът от извинения и нямате никаква спънка да положите старания да преминете на едно ново по-високо равнище.
Телец
През този ден бъдете сигурни в триумфа си, даже самите вие да се съмнявате в него. Много е значимо сътрудниците ви да не усетят вашите съмнения. Късметът ще е на ваша страна.
Близнаци
Този вторник е подобаващ ден за финансови интервенции. Подхождайте рационално и искайте единствено това от което фактически имате потребност. Не се лакомете.
Рак
Този вторник може да се почувствате поуморени, въпреки че към момента е единствено началото на работната седмица. Затова вечерта направете процедури, които да лишават умората ви. Дали това ще е вана или просто по ранно лягане вие ще изберете сами.
Лъв
През този ден някой ще ви подскаже, че желаете прекомерно доста от него. Спрете се още първоначално, с цел да не се стигне до противен спор и утежняване на връзките.
Дева
Ако сте на морето не си правете опити със здравето и сигурността ви. Пазете се от слънцето и не си мислете, че морето е до колене. Вечерта внимавайте с храната.
Везни
Склонни сте да преувеличавате силата на някои събития. Някакво неразбирателство ви е объркало и ви кара да се чувствате несигурни. Премислете обстановката добре и ще видите че няма нищо съдбовно в нея.
Скорпион
Не искайте от другите това, което самите вие не сте подготвени да им дадете. Отношенията са двустранен развой и се развиват добре, когато двама души в тях са равнопоставени.
Стрелец
Посветете деня на избор на нови облекла. Това е ден, в който ще сте умерени в желанията си и ще имате реалистична визия за метода, по който изглеждате и желаете ли изглеждате.
Козирог
Очаква ви среща със остарял другар. Преди да се хвърлите с оферти за взаимно превозване на вечерта въпреки всичко се вгледайте деликатно дали индивидът насреща желае същото. Няма нищо неприятно в това да отложите срещата.
Водолей
През този ден може да ви се стори, че от вас се желае прекомерно доста. Истината е, че дълго време сте си почивали. Сега е време да наваксате и да се докажете.
Риби
Този вторник направете някои от нещата, които прекомерно дълго отлагате. Хубаво е това да бъдат действия, които ви доставят наслаждение. Не отлагайте и започването на процеса на работа по тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР