Овен Този вторник обърнете повече внимание на здравето си. Ще

...
Овен Този вторник обърнете повече внимание на здравето си. Ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 ноември: Ужасен ден чака 3 зодии

Овен
Този вторник обърнете повече внимание на здравето си. Ще са потребни някои ограничавания и лека храна. Търсете собствен метод за здравословен метод на живот, само че не се престаравайте, като пробвате разнообразни средства по едно и също време.

Телец
Този вторник се фокусирайте върху вашите ползи. Не се подавайте на изкушения, а мислете трезво. Много е значимо да сте наясно с желанията си, действителните, не отлитайте прекомерно надалеч в визиите си.

Близнаци
През този ден най-важното е да бъдете благосклонни, а не претенциозни и взискателни към близките, с цел да не разрушите значими връзки. Изненади са вероятни надали не на всяка крачка, бъдете гъвкави, с цел да реагирате съответно.

Рак
Този вторник в зоната на риска попадат персоналните ви връзки. Не се пазарете с обичания ви човек - освен, че няма да спечелите, само че и може да загубите.

Лъв
Този вторник наблегнете на това, което ще способства за разреждане на атмосферата. Гледайте да заобикаляте противоречиви въпроси. Рутинни занимания в огромна степен ще ви оказват помощ да не мислите за нелепости.

Дева
Това ще бъде един забавен, занимателен и запаметяващ се ден за вас. Ще можете да разпознаете и да се възползвате от опциите, които ви дават обещание нещо ново и перспективно, само че това не значи да се разпилявате и да се хващате по едно и също време за доста неща.

Везни
Усмивката ви през днешния ден може да накара да се разтопи и най-железния човек. Не бързайте да убеждавате останалите в правотата си със прекомерно мощни доводи. Напротив, останете спокойни и се усмихвайте. Това ще е най-силното ви оръжие в този момент.

Скорпион
Задачата ви през днешния ден ще бъде да сте крепко стъпили на земята. Може да деянията повече невзискателност и натурализъм. Бъдете далновидни и помислете за възможните резултати от дейностите, които възнамерявате да предприемете.

Стрелец
Използвайте деня и за персонални срещи, единствено не правете внезапни придвижвания. Някои проблематични обстановки може да доближат своя пик, само че към момента имате шансове да оправите нещата. Това ще стане само с помощта на позитивното ви отношение към нещата.

Козирог
Днес не попадайте в плен от илюзии. През деня имате съществени отговорности. Мечтите оставете вечерта.

Водолей
Този вторник се пробвайте да свършите работата си сами и не се дразнете на забележките на близките. Посрещайте ги с усмивка и ще видите по какъв начин намесите ще намалеят.

Риби
Този вторник най-добре намалете темпото и упоритостите си. Иска ви се всичко да е по вашему, само че тъкмо в този момент това не е допустимо. Ще би трябвало да почакате своя момент, а той сигурно ще пристигна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР