Овен Този вторник нещата ще ви се струват прекалено сложни,

...
Овен Този вторник нещата ще ви се струват прекалено сложни,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 април

Овен
Този вторник нещата ще ви се костват прекомерно комплицирани, а това не е по този начин. Дайте си задоволително време преди да действате. 
Телец
Сега е моментът да настоявате за мечтаните промени във връзката ви. Не правете огромни взаимни отстъпки с желанията си, тъй като по-късно ще съжалявате.
Близнаци
През този ден искреността ще е най-ценното ви качество. Ако се опитате да лавирате отсрещната страна ще разбере и може да опорочите значими за вас връзки.Рак
Лъв
Бъдете по-самоуверени през днешния ден. Не се колебайте да откажете предложение, в случай че опонира на убежденията, колкото и примамливо да ви звучи.
Дева
Днес ще действате със скоростта на светлината. Това допуска повишение на риска от неточности. Оставете си време, с цел да ревизирате дали не сте сбъркали някъде.
Везни 
Големите промени в живота не стават без взаимни отстъпки, само че и нищо не е толкоз ужасно, колкото наподобява в дадения миг. Нужен ви е единствено малко повече кураж.
Скорпион
Бъдете сигурни, че положителните ви планове ще бъдат оценени. Не правете сметка на дейностите си. Водете се от сърцето си. Отплатата няма да се забави.
Стрелец
През този ден искреността ще е най-ценното ви качество. Ако се опитате да лавирате отсрещната страна ще разбере и може да опорочите значими за вас връзки.
Козирог
Днес погледнете обстановката с погледа на непряк човек. Само по този начин ще можете да вземете най-правилното решение. Не се колебайте да признаете пропуските си.
Водолей
Ако нещо не ви хоресва – не го приемайте. Губенето на скъпо време и сила в разискването на това по какъв начин нещо не е както би трябвало не е дейно деяние.
Риби
Този вторник не си мислете, че всичко е изгубено. Ще може да се оттърсите от паниката благодарение на физически извършения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР